laurushis parašė:
galbut, bet daugiau nepasikartojo skausmas, bet nuo tada jauciu vis stipresnius judeselius![]()
Tikiuosi kad IR man taip bus nes kekviena diena laukiu judesiuku
laurushis parašė:
galbut, bet daugiau nepasikartojo skausmas, bet nuo tada jauciu vis stipresnius judeselius![]()
Tikiuosi kad IR man taip bus nes kekviena diena laukiu judesiuku
neringusse parašė:
kaip graziai sugalvojot
Never say never parašė:
kaip graziai sugalvojot![]()
Ačiū
laurushis parašė:
Mano vienintelis pojutis tai, kad be perstojo valgau, ypac didelis potraukis saldumynams :/
Vargšė, manau dabar visom tas alkio pojūtis ateina :((
Aš irgi jaučiu alkį, šiandien dar ir begalinį nuovargį...
Labai norisi lašišos, matyt omega 3 trūksta.
Fėja_ parašė:
O man vis kur suskausta, suduria,patempia, kartais pagalvoju kad esu bėdų maišelis su šitais pojūčiais![]()
Ir aš apie save kartais taip pagalvoju... Atrodo tai tempia, tai toks sunkumas jaučiasi, nugara kartais labai skauda, kitų pojūčių net nemoku paaiškinti... O jau kaip laukiu judesiuku.. O kaip nejaučiu, taip nejaučiu...
sandrute06 parašė:
Vargšė, manau dabar visom tas alkio pojūtis ateina :((
Aš irgi jaučiu alkį, šiandien dar ir begalinį nuovargį...![]()
Aš vakar vos akis praplėšiau Pervargus jaučiaus po piet jau, tai su dukra parpėm pietuku
O šiaip su maistu ir baisoka, labai noriu visokių saldumynu, šokoladukų ir surelių
SimŠa parašė:
Aš vakar vos akis praplėšiauPervargus jaučiaus po piet jau, tai su dukra parpėm pietuku
O šiaip su maistu ir baisoka, labai noriu visokių saldumynu, šokoladu…
Čia gal koks mėnulis veikia ar slėgis, nes dabar tai lavoniukas.
Paragavau ir as penktadienį Tupla, nu blyn jis labai skanus, suprantu kodėl taip ji mėgsti :)))
Kada praeina tas alkio jausmas ar iki pat nėštumo kamuoja?
sandrute06 parašė:
Čia gal koks mėnulis veikia ar slėgis, nes dabar tai lavoniukas.
Paragavau ir as penktadienį Tupla, nu blyn jis labai skanus, suprantu kodėl taip j…
Nekenčiu tavęs Reikėjo čia tupla paminėt???
Oiii... Kaip norėčiau dabar... Mmmm... Pergalės puse plytos suraičiau su riešutukais pieniško, bet kaip dabar tuplos norėčiau ...
O alkis tas daug maž bus didesnis mažesnis, su pirmu nėštumu taip buvo
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2016-m-kovo-men-mazyliai