Bagirra parašė:
Oho koks grazuolis!![]()
Ačiū, bombėju
Sakau kaip antis dabar atrodau
Bagirra parašė:
Oho koks grazuolis!![]()
Ačiū, bombėju
Sakau kaip antis dabar atrodau
Bagirra parašė:
Oho koks grazuolis!![]()
O koks tavo?
SimŠa parašė:
Stai pas mane koks jau pupso![]()
oi koks mielas kamuoliukas
Mano vyras labai laukia kada bus didelis arbuzas
Sveikos merginos, gal teko lankyti Neščiūjų makštas ,"Bendrosios medicinos praktika" klinika (BMP) Kaune? Ar galbūt galvojate užsiimti ? Mums 10sav. kiek žinau baseinas nuo 12-14 sav. prasideda tai jau mastau,kur būtų galima pasimankštinti,nenoriu taip vienoje vietoje sedėti ,nes tada valgau viską...o darbas irgi sėdimas
Aurika7 parašė:
Sveikos merginos, gal teko lankyti Neščiūjų makštas ,"Bendrosios medicinos praktika" klinika (BMP) Kaune? Ar galbūt galvojate užsiimti ? Mums 10sav. kiek žinau bas…
Mane irgi labai domina. Galvoju ir apie baseina, man butu idealiausia Girstupio baseinas, bet dar nesidomejau ar ten vyskta nestukems mankstos
cipse parašė:
oi koks mielas kamuoliukasMano vyras labai laukia kada bus didelis arbuzas
![]()
pora mėn dar ir bus arbūzas
cipse parašė:
Mane irgi labai domina. Galvoju ir apie baseina, man butu idealiausia Girstupio baseinas, bet dar nesidomejau ar ten vyskta nestukems mankstos![]()
Kiek žinau ir kiek teko rasti tai vyksta Mažylyje ,bet ten mažoka vietos ,BMP čia daug gerų atsiliepimų girdėjau, Vilijos baseine,sporto klube "Linija" , Šilainių poliklinikoje ir Kauno klinikinėje lignineje...ką geriausiai girdėjau tai apie BMP ...
SimŠa parašė:
Stai pas mane koks jau pupso![]()
Ogo. Nemažas jau
SimŠa parašė:
Ačiū, bombėjuSakau kaip antis dabar atrodau
![]()
Nu tik! Grazu labai!
23 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai