saundstorm5 parašė:
Jungiuosi prie jusu 😍😀 spejau isokt i spalinukus, pagal td terminas spalio 31d 😀👣👍 matyt busim jauniausi sioje grupeje 😊
Sveiki jungiuosi ir as
terminas tai pat spalio 31
saundstorm5 parašė:
Jungiuosi prie jusu 😍😀 spejau isokt i spalinukus, pagal td terminas spalio 31d 😀👣👍 matyt busim jauniausi sioje grupeje 😊
Sveiki jungiuosi ir as
terminas tai pat spalio 31
5050 parašė:
Mano darbas mokykloj, po aštuoniais valandas prieš klasę prastoviu, plius pirmyn atgal tarp klasių. Mes su vyru pakeliaut mėgstantys, nesėslūs žmonės, ir kai keliau…
Man labai padėjo druskos atsisakymas (ar gal labiau smarkus apribojimas) + daug vandens. 2 trimestre jau buvo visiškai susitvarkęs kraujopūdis
5050 parašė:
Mano darbas mokykloj, po aštuoniais valandas prieš klasę prastoviu, plius pirmyn atgal tarp klasių. Mes su vyru pakeliaut mėgstantys, nesėslūs žmonės, ir kai keliau…
Namuose kraujospūdį sekite, tada bus aišku;) mano pačios 106/70 bet mažas gerai, o aukštas ne
saundstorm5 parašė:
Labas, sveikinu dar kartą😊
Sveikos! Įšoku į spalio traukinį - 31 dieną rodo skaičiuoklės 😌 Planavome virš metų, rimtai planavome mėnesį (normaliai pasidarbuoti reikėjo 😁). Testą pasidariau pirmą turėjusių būti mm dieną, išryškėjo, net kelnių dorai neužsidėjus 🤭 Gal sakau kokie dvynukai bus, juolab, kad esu iš tų vyresnių 😁 Na, tai labas visiems! 
Polaroidinė parašė:
Sveikos! Įšoku į spalio traukinį - 31 dieną rodo skaičiuoklės 😌 Planavome virš metų, rimtai planavome mėnesį (normaliai pasidarbuoti reikėjo 😁). Testą pasidariau pi…
Sveika prisijungus
Kokie gražūs testukai
Polaroidinė parašė:
Sveikos! Įšoku į spalio traukinį - 31 dieną rodo skaičiuoklės 😌 Planavome virš metų, rimtai planavome mėnesį (normaliai pasidarbuoti reikėjo 😁). Testą pasidariau pi…
Sveikinu! 😉
MamyteM parašė:
Gal yra mamyciu gyvenanciu Norvegijoje?
Yra 😊
Badulina parašė:
Merginos kurios virs 7 sav, ar mm laikotarpiu nepasirode jokiu isskyru? Man 21 kaip ir mm diena turejo but tai va siandien siektiek rudu isskyru buvo ryte..... nera…
Man buvo rudos nuo pirmadienio, trečiadienį persimetė į kraują.. tai geriau nuvykite pas ginekologę. Šiaip sako būna pateplioja, jei nekraujuojat gal viskas gerai. Man įtaria nesivystantį. Ir galbūt jau po truputį ateina persileidimas. Saugokit save!
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai