Airisė parašė:
Man irgi skauda, bet tikiu, kad viskas bus gerai.![]()
Pasiskaičiau yra keletas pratimu padedančiu ir galvoju gal kalci pagert reiktu papaildomai, o ka jūs darote kad mažiau skudėtu?😏
Airisė parašė:
Man irgi skauda, bet tikiu, kad viskas bus gerai.![]()
Pasiskaičiau yra keletas pratimu padedančiu ir galvoju gal kalci pagert reiktu papaildomai, o ka jūs darote kad mažiau skudėtu?😏
carolyyte parašė:
Maciau diskutavot apie knygas. Gal kazkuri skaitet/turit sia?
Neskaičiau, bet girdėjau, kad yra jam patiko. Čia neseniai išleista ji, jei neklystu 🙂
Evlnj parašė:
Nu mamukai, kiek priaugote jau svorio?o del burtu tai yra burimas su adata, bet as db budama nescia nesiburciau, buriausi kai dar nebuvau pastojus, ir kam buriu…
Pačioj pradžioj priaugau greitai 3 kg, kol dar iki pilvo buvo toli toli🙂, po to didėjo tik pilvelis, o svoris buvo stop. Db per kelias dienas žiūriu+1 kg...
-Ruth- parašė:
Aš turiu šitas (perskaičiau jau 4):
Turėjau tik vieną - sveiko kūdikio dienotvarkė 😁 Bet buvau priskaičius daug mokslinės literatūros apie vaikų psichologiją, raidą pagal amžiaus tarpsnius. Tai labai padėjo
Evlnj parašė:
Nu mamukai, kiek priaugote jau svorio?o del burtu tai yra burimas su adata, bet as db budama nescia nesiburciau, buriausi kai dar nebuvau pastojus, ir kam buriu…
Pas mane 1,5 kg minuse. Bet čia turi įtakos GD ir griežta mityba
carolyyte parašė:
Maciau diskutavot apie knygas. Gal kazkuri skaitet/turit sia?
Šitą norėčiau perskaityt, nes manau daug kas turėtų būti man artima 🙂 bet kai pamačiau kainą –20 eur už 126 psl. 😲 Manau, palauksiu kol bibliotekoj atsiras 😎
SoNNa parašė:
Turėjau tik vieną - sveiko kūdikio dienotvarkė 😁 Bet buvau priskaičius daug mokslinės literatūros apie vaikų psichologiją, raidą pagal amžiaus tarpsnius. Tai labai …
O ką nors iš tos dienotvarkės pritaikei sau? 😁
Girinukė parašė:
o kiek kainuoja vienas apsilankymas? klausiu tiesiog įdomumo dėlei. Gal kai privačiai eini, dažniau skiria vizitus? aš kai einu į valstybinę, tai maždaug kas mėnesį…
50€ skanas
as ejau pirma kart kai buvo beveik 5sav tik. Tai ten nelabai ka mate. Sake ateiti po 2-3sav . Tai nuejau 9sav. Patvirtino . 13 sav dare ta skana kur jau butinas. Dabar skanas 18-20 sav sake bus;) pirmus du kai dare tai vidiniu budu tikrino. Trecias jau normalus skanas buvo. Lankausi Vilniuje Pasilaiciu seimos medicinos centre
-Ruth- parašė:
Šitą norėčiau perskaityt, nes manau daug kas turėtų būti man artima 🙂 bet kai pamačiau kainą –20 eur už 126 psl. 😲 Manau, palauksiu kol bibliotekoj atsiras 😎…
Seniau visas knygas pirkdavau, bet paskui po n metu prisiminiau biblioteka 🙈 tai dabar ir pinigėlių pasitaupo ir knygos lentynoj nedulka 😉
helmi parašė:
Seniau visas knygas pirkdavau, bet paskui po n metu prisiminiau biblioteka 🙈 tai dabar ir pinigėlių pasitaupo ir knygos lentynoj nedulka 😉
Aš po studijų gal 10 metų bibliotekoj nesilankiau. Bet kai užėjau - man ten ROJUS! 🥰 dabar labai retai kada perku knygas, o jei perku, tai iš kitų jau skaitytas knygas arba parsisiunčiu anglų k.
-Ruth- parašė:
Aš po studijų gal 10 metų bibliotekoj nesilankiau. Bet kai užėjau - man ten ROJUS! 🥰 dabar labai retai kada perku knygas, o jei perku, tai iš kitų jau skaitytas kny…
Tai ir man tas pats - jau wish listas ilgiausias e-kataloge sudarytas, tik spėk skaityt 😂
Beja, kurioj lankaisi? 🙂
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai