Inesa Ines parašė:
Sveikos prg tyrimas 30,60 Nmol... Ar viskas jau prarasta ? ...
Neprarasta,kol nėra mm. reik prg naudoti papildomai.
Inesa Ines parašė:
Sveikos prg tyrimas 30,60 Nmol... Ar viskas jau prarasta ? ...
Neprarasta,kol nėra mm. reik prg naudoti papildomai.
ingius68 parašė:
Ne visai o pas jus? 🙂
Nevisai. O kada jūsų paskutinės mm buvo?
Indre39 parašė:
Man testas jau iškart parodė ryškiai nepraėjus net 5min, o buvo 11 dpo (iki mm buvo likę 3 dienos). Tai pačiai keista buvo, nors ir įtarimą turėjau labai didelį kad…
O dėl persileidot?
elvin parašė:
Nevisai. O kada jūsų paskutinės mm buvo?
Gruodžio 28 bet mano ciklas labai ne regulerus ir ilgas ov vyko tik sausio 28 maždaug testukai gaudžiau.
Rolin parašė:
O as dabat natera apsisprendziau darytis, bet gal ir nipt uztektu.. nu atrodo viska atiduociau ,kad tik suzinoti jog viskas gerai . Ir as dar UK medikais nepasitiki…
Aš iš UK, du vaikučius išnešiojau ir pagimdžiau sveikučius
Pirmąją nešiojau UK, bet gimdžiau LT, o antrąjį nešiojau ir gimdžiau UK. Gimdymas UK man daug labiau patiko, nė už ką nebegimdyčiau LT daugiau, po jo bijojau gimdymo siaubingai. Dabar nebebsusu. Aišku, aš čia apie save kalbu 😊 Kiekvieno patirtys skirtingos. LT gal patikimiau, kad apžiūros dažnesnės, nes čia tik 2 scanai tepriklauso, o jų sunku sulaukti!!! ❤ Tyrimai dėl genetinių ligų (kartu su dauno sindromu, nežinau kaip tiksliai vadinasi 🤭) priklauso visoms nėštukėms nemokamai ir juos atlieka po pirmojo scano.
elvin parašė:
Ar pas visas jau ryškūs ll?😊
Mano ryškus buvo tik su antruoju. Pirmu kartu ir dabar tokie išplaukę. Gal vėl mergaitė 😁
O jūs ne po vieną testą darotės? Aš vieną pasidarau ir man gana. Vistiek darausi jau tik tada, kai kyla įtarimas
Apart mm nebuvimo ir lakstymo į wc, jokių požymių. Krūtinė mano nerodiklis, nes mažiukas dar žindomas 🤷♀️ Mm turėjo ateiti sausio 30, testas atsakė, kodėl neatėjo
elvin parašė:
O dėl persileidot?
Klausiat dėl ko persileidau? Kaip ir lieka toks klaustukas ar tai vis dėl to buvo atsitiktiniai ar problemos, kurių nerado, nes AFS neigiamas, visi rodykliai geri, imunologinis tyrimas (visų antikūnų) ir skydliaukė gera, liko sulaukti atsakymo kariotipo tyrimo. Dabar gydytojos nurodymų geriu duphaston ir aspirina,ir nusprendėme su vyru, kad būtinai atliksime genetinius tyrimus, svarstome iškart Nipt daryti.
Gikante parašė:
Palieku grupę. Antras hcg ir prg parodė, jog turiu laukti persileidimo. 😟
Prisekit pirmą ir antrą tyrimus. Šiandien pasidarėte antrą?
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai