Haske parašė:
Gal atsimeni gamintojo pavadinimą? Reiks jaučiau šiandien nusipirkti![]()
Pataisiau postą. Dorea
Haske parašė:
Gal atsimeni gamintojo pavadinimą? Reiks jaučiau šiandien nusipirkti![]()
Pataisiau postą. Dorea
Haske parašė:
Aš šunio nebevedžioju vyras dabar įpareigotasO,tuo labiau kai taip karšta,tai iš namų išvis lįsti nesinori. Gerai čia sumastei pas tevukus išvažiuoti,palepins t…
Ir aš nebevedžioju, nebent dieną, kol vyras darbe, bet jei šuo nesiprašo tai ir nevedu, tik va problema, kad šuo meškerių bijo tai negali imt jo į žvejybą 😂
O dėl daktarės tai dar ne, užsirašiau šiam kartui privačiai, nes gan skubiai reikėjo, man noris kuo greičiau siuntimą į perinatalinį susiveikt ir registruotis tai pabijojau, kad ten būčiau greit negavus vietos 🙄 nežinau, kažkaip mėtaus aš su tom ginekologėm 🤦🏻♀️
Čiolienė parašė:
Pataisiau postą. Dorea
Oj,ačiū reiks nusipirkti šiandien
Nes dabar net seile tįsta kaip noriu
Indresa90 parašė:
Aš tai bijau džiaugtis, bet visai neblogai su pykinimo reikalais, kažkaip išmokstu tvarkytis, padeda arba oro daugiau gaivaus, arba užkąsti kažkąryte viskas ger…
Būsi iš tu laimingųjų nėštukių
Haske parašė:
Jo su nuotykiais aš čiaTik pergyvenu,kad jeigu lūžis kaip sugis pirštas ar nebus kreivas
![]()
Man ir hormonai ir gyvenimo situacija...
Pakliuvusi kaip reikiant esu🤧🤧🤧
O kojos piršto niekas negipsuoja..Jei mažiukas ypač...
Čiolienė parašė:
Sveikos.
Pykina kaip ir visas.. valgau sūrius dziuveselius, sultinį verduosi ir geriu.. dar…
Aš šiandien darbe irgi vos nenualpau...Mažai trūko...Karšta,bloga..
dominykamac parašė:
Ir aš nebevedžioju, nebent dieną, kol vyras darbe, bet jei šuo nesiprašo tai ir nevedu, tik va problema, kad šuo meškerių bijo tai negali imt jo į žvejybą 😂
…
Na,gaila kad šuo bijo meškerių daug praranda
Sunku ištiktųjų su tom ginekologem... Aš privačiai lankausi ir pas ta kur tau rašiau.Negaliu apsispręsti pas kuria likti
siroma parašė:
Man ir hormonai ir gyvenimo situacija...
Pakliuvusi kaip reikiant esu🤧🤧🤧
Ojej,įsivaizduoju kaip tau sunku šiuo metu tada
Laikykis kaip nors,o kai bus labai sunku,tai žinok kad mes esame čia tam,kad viena kita palaikyti
Ne mažo piršti niekas negipsuoja,tik apvynioja su šalia esančiu pirštu kad butų atrama ir tiek
Haske parašė:
Na,gaila kad šuo bijo meškerių daug prarandaSunku ištiktųjų su tom ginekologem... Aš privačiai lankausi ir pas ta kur tau rašiau.Negaliu apsispręsti pas kuria l…
Tikrai kad, didžiausias paradoksas, kad vyras būtent biglio norėjo tam, kad imt jį kartu į žvejybas, tai gavos ne pagal planą 😀
Na aš galvoju pažiūrėsiu, kaip man dabar privačiai seksis, jei patiks tai gal ir nebesiblaškysiu daugiau tada, nes kaina normali (45eur konsultacija su echoskopu), laiką greit galima gaut, visai gerai atrodo, jei gydytoja patiks. Šiaip atsiliepimai tai labai geri apie ją
Noriu tikėti... parašė:
Vakar vakare vyrui sakau tyliau kvepuok,nes mane tai nervina🙂
Tai sako jai nepatinka,eik pas didziaja mergaite i kambari miegot🙂
Mane vyras dabar ypatingai nervina 😀 atrodo, kad daro viska, kas mane erzina 🤦♀️ Suprantu, kad cia mano hormonu audros, nu bet as jam sakau, tu specialiai taip elgiesi? Tai pagalvojo, kad man visai kuku
Haske parašė:
Parasiai apie sultinį,taip užsimaniau užpilamos sriubosBomzpaketais ją dar vadina
Turbut 10 metu šio brudo nevalgiau,o dabar kaip užsi…
As siandien labai skaniai ryte sukapojau 😀
Manau cia bus mano sio nestumo sriubyte 😀
Su pirmu saltibarscius kapojau, dabar bomzAkas eis i trasa😂😀
20 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai