Uogytea parašė:
Sveikos, aš po pakortinio echo puslyte dideja o vaisiaus nėraturėtu but apie 7-8sav. Antradieni važiuosiu pas kita gine
ar gali taip būt, kad nera vaisiaus? …
O per kur žiūrėjo, per viršų?
Uogytea parašė:
Sveikos, aš po pakortinio echo puslyte dideja o vaisiaus nėraturėtu but apie 7-8sav. Antradieni važiuosiu pas kita gine
ar gali taip būt, kad nera vaisiaus? …
Indresa90 parašė:
Aha. Preita kart ir per virdu ir per apacia bet vistiek nemate
Vikuzka parašė:
Sveikinu su dviguba laime 👌🏻😍😍😍![]()
Ačiū! 🥰
Myway parašė:
Ačiū! 🥰
Kaip jautiesi pati? 🤗
Vikuzka parašė:
Kaip jautiesi pati? 🤗
Turbūt palyginus neblogai, tik skrandis beveik visą laiką lyg sustojas. Tikiuosi dar po poros savaičių pradės silpnėti šis jausmas😊 Simptomus pradėjau jausti tik 7 nieštumo savaitę 🙂
Anneta parašė:
Kokiom savaitem prasideda pykinimas ir kiek jis trunka?
Čia labai individualu. Vienai nuo 5 sav ir trunka visą pirmą trimestrą. O kitai gali ir visai jo nebūti. Aš gal tik porą kartų pykinimą jaučiau ir tai nestiprų.
Anneta parašė:
Man prasidėjo 5 savaitę, ne tik pykinimas bet ir smarkus vėmimas, vemdavau po 8-10 kartų per dieną. Dabar 13+6, praeitą savaitę nevėmiau, bet šią vėl vėmiau dvi dienas.. Sunku labai pasakyti kiekvienai individualiai labai
bet su laiku retėja kol dingsta visai
Uogytea parašė:
Aha. Preita kart ir per virdu ir per apacia bet vistiek nemate
Aš buvau 5sav, buvo tik juoda puslytė, 7sav. buvo mažuliukas su širdele jau. Visi mažiukai vystosi savo ritmu, galbūt sekančio vizito metu leliukas jus pradžiugins pasirodydamas 🥰
Anneta parašė:
Man prasidėjo kažkur 6-7savaite,o tesiasi iki dabar.Ir dar nepanašu,jog mažėtu tiek pykinimai,tiek vėmimas.
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai