babarikė parašė:
O kažką reikia "tartis"? Čia kai kyšį duodi, į kišenę įdedi?
Yra kurios tiesiog tiesiogiai susitaria su tam tikru ginekologu, kutiam paskambini ir atvaziuoja priimt gimdyma...
babarikė parašė:
O kažką reikia "tartis"? Čia kai kyšį duodi, į kišenę įdedi?
Yra kurios tiesiog tiesiogiai susitaria su tam tikru ginekologu, kutiam paskambini ir atvaziuoja priimt gimdyma...
Papasakokit kokie pojučiai 20-21 savaitę?
Turejau persileidimą vasarį tai dabar pirmasis nėštumas, viskas neramina ir vakar priespienio lasiukus pamačiau neramu, ir nugara pamaudena neramu, man atrodo aš cia be reikalo gal jaudinuosi, juk nėštumas ne atostogos kažkokios 😁kaip jums savijautos?
Liudnasypsena parašė:
Papasakokit kokie pojučiai 20-21 savaitę?![]()
Turejau persileidimą vasarį tai dabar pirmasis nėštumas, viskas neramina ir vakar …
Viskas skamba kaip nėštumas
o pamaudenimų tikrai gali būt ir jie normalūs tol kol atsigulus pailsėt praeina. Jeigu nepraeina ilsintis tada reiktų pakalbėt su prižiūrinčia gydytoja
Paula Viktoria parašė:
Sveikutes. Apie gimdymus, ar lietuvoje leidžia vyrą į gimdymą šiais laikais? Pirma nelabai norejau bet dabar galvoju kad nežinau kaip reiktu be tėvelio mums dabar g…
Leidžia
KarinaBaby parašė:
Aš gimdysiu Antakalnį, paskaitykit AGN temą, daug gerų atsiliepimų.
VGN dušai ir wc bendri, Agn palatoj kiekvienoj
Nu va sakau, visos partirtys skirtingos 🙂 man satarose viskas idealiai buvo. Gerai, kad yra pasirinkimas 🙂
KarinaBaby parašė:
Aš gimdysiu Antakalnį, paskaitykit AGN temą, daug gerų atsiliepimų.
VGN dušai ir wc bendri, Agn palatoj kiekvienoj
Aš iš tų žmonių kuriems patinka Santariškės
man ten vienintelis minusas, tai kad gaut privačią palatą sunkoka. Bet pagal statistiką, tiek VGN, tiek Santariškes priima beveik vienodą skaičių gimdymų per metus, tai ir VGN gali būt problemų su privačiom palatom, čia jau priklauso kokiu laiku pasiseks gimdyt
Sveikos,
Auginu du berniukus.Nesitariau su nei vienu.Man atrodo nesąmonė..
Pirmą gimdžiau VGn,antrą Trakuose..Prisiskaičiusi kaip ten faina..O faina ten labai..Gimdyvių mažai..dėmesys visas..Eina..klausia..Domisi..
Bet va dabar amžiuje jau esu..Bijau dėl rizikos kokios...Nes jei kažkas rimčiau,tada tie patys Trakai veža į Vilnių.
Paula Viktoria parašė:
Sveikutes. Apie gimdymus, ar lietuvoje leidžia vyrą į gimdymą šiais laikais? Pirma nelabai norejau bet dabar galvoju kad nežinau kaip reiktu be tėvelio mums dabar g…
Leidzia, dar pati klausiau kai buvau 19saw echo, o ginekologas kaip tik dirba gimdymo namuose
tik jeigu iseis, atgal nebeileis...
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai