Peleda3 parašė:
Trelsiai yra pasitaise,naujas kolektyvas,naujas ginekologas is vilniaus,skaiciau atsiliepimus lb geri,as savo mazaji pries 9 m ten gimdziau,pas Gudauski papuoliau,k…
Taip, Telšiuose dabar dirba T. Lūža, nuostabus daktaras
Peleda3 parašė:
Trelsiai yra pasitaise,naujas kolektyvas,naujas ginekologas is vilniaus,skaiciau atsiliepimus lb geri,as savo mazaji pries 9 m ten gimdziau,pas Gudauski papuoliau,k…
Taip, Telšiuose dabar dirba T. Lūža, nuostabus daktaras
Eleven1 parašė:
Na Jūs ir lyginat Kauno klinikas su Klaipėdos gimdymo namais...:-D kita opera čia visiškai. 😁
Sorry
tik norejau pasidalint savo patirtimi
Ieva.Z parašė:
Oho... kazkas baisaus 21 amziui... kelia toki kudiki,o mama israso... gal as neteisi,bet iki 3 ar 4 metu,man atrodo,isvis negali mamos nuo vaiko atskirt. Na apie su…
Skaitau Jūsų komentarus apie gimdymo namus ir galvoju Dieve kaip gerai kad aš gimdžiau ne Lt ir antrą gimdysiu čia pat🙄 baisu jei taip elgiasi su gimdyve
Pas mus viskas vyksta labai ramiai, jaukioj atmosferoj, groja muzika, jei turi pageidavimų gali atsinešti savo USB su savo mėgstama muzika, palatos jaukios su krėslu vyrui, gimdyvei siūloma vis kažko užkasti, siūloma pagulėti vonioj, akušerė visada būna šalia, išeina jei i tualetą reikia, arba kavos atsinešti ar dar ko, jei keičias pamaina būna detaliai viskas papasakota kitai akušerei, po gimdymo jei viskas gerai ir kūdikiui ar mamai nėra jokių komplikcijų palieka porai valandų tėvus su vaikeliu, tada ateina pasverti pamatuoti vaikelį, jei reiki padeda nuprausti, eina ir padeda žindymo klausimais
antrą kartą gimdančios jei viskas ok po 4-6 valandu jei jaučiasi saugios jau gali važiuoti namo, jei nori gali 24 val likti ligoninėj.
Kai gimdžiau sūnų reikėjo tik rūbus sau ir vaikeliui, plius asmeninės higienos priemonės, pampersai ir mamai pogimdyviniai paketai ir kelnaitės buvo duodami ligoninės, aišku turėjau ir savo. Kai sūnus gimė kaip tik grojo Tinos Turner daina Simple the best, tai taip faina, net kai pildžiau knygą buvo klausimas kokia daina grojo kai tu gimei 🥰
Dabar irgi laukia panaši situacija, tik ligoninė kita ir mačiau kad čia irgi beveik nieko nereikia su savim turėti, tik vyrui kokių užkandžių, nes jam maitinimas nepriklauso
Inga Ingute88 parašė:
Skaitau Jūsų komentarus apie gimdymo namus ir galvoju Dieve kaip gerai kad aš gimdžiau ne Lt ir antrą gimdysiu čia pat🙄 baisu jei taip elgiasi su gimdyve
Blemba kaip fainiai... visur turėtų taip būti! Gimdyvė turi jaustis gerai.. Na gal ir Lietuva kažkada pasieks tokį lygį.
Eleven1 parašė:
Nu blemba kaip įdomiai. Prieš nepilną savaitę pasakė man akušerė, kad JEI neturės , tai niekas ir neįleis jo. Gal atsinaujino kažkas? 🤷🏽♀️🤨…
Va drauge gimde rugsejo 27d or sake vyrui nereikejo buti plauciu persisvietus...
na bent Pnvz
Inga Ingute88 parašė:
Kurioje čia šalyje? UK?
Inga Ingute88 parašė:
Skamba labai fainai!
bet kaip jau minejau,as gimdziau Kauno klinikose,tai skustis negaliu
tikiuosi ir sikart man pasiseks
Vilmaana parašė:
Kurioje čia šalyje? UK?
Ne Dk čia taip ☺️
Ieva.Z parašė:
Skamba labai fainai!bet kaip jau minejau,as gimdziau Kauno klinikose,tai skustis negaliu
tikiuosi ir sikart man pasiseks
![]()
Aš tikiu kad ir Lt nevisur yra blogai ☺️
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai