O aš pasakysiu tik tiek, kad teisybės nėra. Išlaikymas 2021 m. Priteistas 250€. Ir bendravimo tvarka bendrų sutarimu Vaikui dabar 6 metai. 2022 07 pateikiamų ieškinį su prašymu didinti išlaikymą iki 400€. Ir keisti bendravimo tvarka į minimalią. T.y. 1 savaitgalis per mėn ir kas kelias dienas į sav. Ieškinys 2022 11 75% atmestas.
Va dabar ir papasakosiu.
Nesvarbu, kad aš kaip mama uzdirbu daugiau nei vid. Atlyginimą, įrodyta akivaizdžiai, kad išleidžia vaikui daugiau nei 880€ per mėn. Būna ir daugiau, bet o tačiau.... Tėvas uždirba MMA, pas draugą virš metu dirbdamas baldziumi. Mama turi tik automobilį gyvena nuomojamame būste. O tėvas turi po skyrybų likusi 62 kv. Butą, 2022 06 mėn įsigijo 2007 audia6, neva, traktuojamas, kad auto pirkęs iš neva No susigrąžintų mokesčių. Turi žinoma ir kita dar auto. Advokatams 2000€ turi kaip susimokėti.
O va realybė tokia, kad 2022m indeksavimo skola 230€ plius dar, kurių įsipareigojimų nesilaikė ir buvo žmogiškai prašoma. Bet galutinis taškas, kad 2022 09 anstoliuose įsiskolinimas 542€.
Medicinoje tėvo prasiau gražiuoju išlaikymą pasikelti nuo 250( po indeksacijos turėjo būti 277€) padidinti į 300€.
Padidinti tik todėl, kad vaikui prisidėjo sportas!!! Nesutiko!!!
Teismai. Žinoma ir vaikų teises.
Pasakysiu tik tiek, jei jūsų vaikui nėra smagu vykti pas tėtį ir pan. Tam turi ir psichologo išvadas, kurie niekam neaktualus, kad tėvas ne tik savo pajamas slepia, bet ir meluoja. Pasirodo, jei vaikas ir serga niekas tėvui netrugdo bendravimo tvarkos turėti maksimalios. Jei vaikas ir nenori ir atsisako vykti pas tėvą, mama nuteikineja vaiką prieš tėtį, o vaikų teises tik vaiko paklausė kada matei tėtį atsakymas vaiko buvo senai ir pagal tai konstatavo maksimalią tvarka.
Mane labai liudina.. kaip mama, kuri vardan vaiko darė viską, bet bananų šalyje pasirodo viskas galima. O ypač kai turi brolį notarą, kuris 100% yra ikises ranka.
Dėl bendravimo tvarkos, aš bejėgė, nes vaikas gali pasirodo patirtį psichologinį bei fizinį skausmą, nes tokiu būdu vyksta socializacija ir pan. Ir jei teismo sprendimui įsigaliojus vaiko neperduosiu tėvui, tai jis sėkmingai kreipsis į anstolius ir mane sėkmingai baudos. O aš kaip mama ir mokesiu baudas.
Kitas dalykas. Finansai. Tėvo finansinė padėtis prasta, o va mano yra labai gera, pasak teisėjo. Nes matote, buvusią gi išmokėjo man šiaip ne taip kompensaciją 12000€. Už pragyventus 8 metus, neva galėjau nusipirkti butą.
Taip gal ir būčiau nusipirkusi, jei būtų visą sumą iškarto sumokėjas, bet mokėjo dalimis ir vasarą tik baigė išmokėti man.
Po skyrybų išėjau į nuomota buta su savo ir vaiko rūbais. Neturėjome nei šakutės nieko. Net maistui pinigų. O va svolacius kaip elgiasi toliau.
Tai va. Sprendimas teisėjo toks kad išlaikymą paliko 277€ kaip ir po indeksacijos, nes vaikas pas tėvą praleis pusę laiko, man Arktis didžioji dalis dalykų. Bendravimo tvarka palikta pagal tėvo pageidavimą. Ai, o kad mama ir darbo netenka ir pan. Žinokite niekam neįdomu.
Šiuo metu apskundziau finansinė dalį apygardai. Matau, kad korupcija juodai vaikšto. Tai klausimas koks bus verdiktas, nes matė visi dabartinį indeksavima.