Heart parašė:
Labai panasiai kaip man, mano 12/29☺️ kada pas gine planuoji vykti?☺️
Vieta gavau tik vasario 17 diena 🙂. O Jums kada vizitas?
Heart parašė:
Labai panasiai kaip man, mano 12/29☺️ kada pas gine planuoji vykti?☺️
legali parašė:
Dar nežinau 🫣 yra sausio 30d bet galvoju anksti gal 🤔 o kada sekanti kartą bus ginė ( nes ji atvažiuoja per mėn du kart🫣) paaiškės sausio 31d, bet įtariu apie vasario ~10, tai nežinau ką daryti 🤔🫣
Heart parašė:
Dar nežinau 🫣 yra sausio 30d bet galvoju anksti gal 🤔 o kada sekanti kartą bus ginė ( nes ji atvažiuoja per mėn du kart🫣) paaiškės sausio 31d, bet įtariu apie vasar…
O jums programele jau sako kad jus laukiates? Nes man tai sako kad jus nesilaukiate, dar anksti 😂 siandiena mm turi buti, bet vakar testas parode du bruksnius, nes jauciausi visada idomiai. O kava kai slyksti paliko tai darbe nulekiau i vaistine ir darbe pasidariau per pietus. Op ir II 🤭🫣
legali parašė:
O jums programele jau sako kad jus laukiates? Nes man tai sako kad jus nesilaukiate, dar anksti 😂 siandiena mm turi buti, bet vakar testas parode du bruksnius, nes …
Testai rodo II ir mm vėluoja🥳🥳
Heart parašė:
Programėlė rodo taip ⬇️
Man irgi skaičiuoklės spalio 4 d. rodo, paskutinės MM 12-28, bet ciklas ne visai reguliarus, žinau tik ovuliacijos dieną daugmaž, tai manau ginekologė patikslins.
Pirmą vizitą 6 savaičių užsirašiau, bet darysiuosi PRG ir HCG tyrimus kitą savaitę, kad pačiai pasekti, nes neramu.
Heart parašė:
Programėlė rodo taip ⬇️
Mano ciklas 29 dienos, tai mano data raso spalio 5 🤭
kaite parašė:
Man irgi skaičiuoklės spalio 4 d. rodo, paskutinės MM 12-28, bet ciklas ne visai reguliarus, žinau tik ovuliacijos dieną daugmaž, tai manau ginekologė patikslins. :…
O kodel neramu? 🙂
legali parašė:
O kodel neramu? 🙂
Pasekti progesteroną reikia, nes gali būti per mažas
kaite parašė:
Pasekti progesteroną reikia, nes gali būti per mažas
Gal progesterono gėrimo entuziastams reikėtų pasiskaityti daugiau. Aš kaip tik bijau, kad neskirtų be reikalo. https://www.instagram.com/gydytoja_greta/p/CmHzPCXKK1U/
Tūla parašė:
Gal progesterono gėrimo entuziastams reikėtų pasiskaityti daugiau. Aš kaip tik bijau, kad neskirtų be reikalo. https://www.instagram.com/gydytoja_greta/p/CmHzPCXKK1…
Sutinku, gera info
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai