miegapelius parašė:
Yra internete prisijungus prie Sodros paskyros 😉 moteris pildo prašymą dėl išmokos nutraukimo, vyras pildo prašymą dėl išmokos paskyrimo.
Aciu! Taciau norint, kad pinigai eitu i mamos saskaita turbut irgi reikia kazkokio prasymo?
miegapelius parašė:
Yra internete prisijungus prie Sodros paskyros 😉 moteris pildo prašymą dėl išmokos nutraukimo, vyras pildo prašymą dėl išmokos paskyrimo.
Aciu! Taciau norint, kad pinigai eitu i mamos saskaita turbut irgi reikia kazkokio prasymo?
SaSa parašė:
O gal žinote kaip tadanyra su sveikatos draudimu? Perrašau vyrui bet į darbą neinu ir man stažas nenutrūksta? Ir sveikatos draudimą turiu ?
Tai jus drausta kol vaikui 7m sueina.
Mom. parašė:
ne. Eina i saskaita tik to,kas prasyma rase
karapuznike parašė:
Tai jus drausta kol vaikui 7m sueina.
8metai man sake
neturiu parašė:
ne. Eina i saskaita tik to,kas prasyma rase
Bliamba galiu prisiekti, kad skaiciau, jog mamos dalinosi, kad imanoma.. tik neberandu
Mom. parašė:
Bliamba galiu prisiekti, kad skaiciau, jog mamos dalinosi, kad imanoma.. tik neberandu![]()
tikrai ne😄 klausiau triju skirtingu darbuotoju. Viena is ju vyro drauge. Tai jei but galima taip, tai manau but bent ji suveikus tokia privilegija
neturiu parašė:
tikrai ne😄 klausiau triju skirtingu darbuotoju. Viena is ju vyro drauge. Tai jei but galima taip, tai manau but bent ji suveikus tokia privilegija
Buvau siandien sodroj tai irgi patikino, kad tikrai ne.
nieko, banke susitvarkysim, kad man persiustu automatiskai
Mom. parašė:
Buvau siandien sodroj tai irgi patikino, kad tikrai ne.nieko, banke susitvarkysim, kad man persiustu automatiskai
![]()
Čia vyru taip nepasitikit moteros ar kame bėda
Sollle parašė:
Čia vyru taip nepasitikit moteros ar kame bėda![]()
:DD ne, tiesiog patogiau, kad nereikia pervedineti kaskart😊
Mom. parašė:
:DD ne, tiesiog patogiau, kad nereikia pervedineti kaskart😊
Butent. Nes dabar vyras turi issiimti is banko, o as isideti😅
12 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai