Gintarinė111 parašė:
Ir paakui jei dar sugalvosiu trečius metus būti su vaikeliu galėsiu vėl aš? Suprantu kad treti metai neapmokami.
Jus kaip busit VPA taip ir liksit, noresit, galesit pratesti VPA darbe iki 3-ju metu.
Gintarinė111 parašė:
Ir paakui jei dar sugalvosiu trečius metus būti su vaikeliu galėsiu vėl aš? Suprantu kad treti metai neapmokami.
Jus kaip busit VPA taip ir liksit, noresit, galesit pratesti VPA darbe iki 3-ju metu.
Jolanta-K@J mama parašė:
Ačiū už informacija,gal pravers 😉
Bulvės_žmona parašė:
Labas! O jei aš išėjau į VPA neturėdama darbo, antrus metus norime perrašyti tėčiui, bet aš ir toliau būsiu su vaikeliu. Tai kaip skaitysis, kad aš toliau VPA ar ja…
Jus ir dabar nesat VPA, tik kad turejot stazo ismokai gauti.
Tad perleidus vyrui ismoka, galesit registruotis i uzimtumo tarnyba ir gauti nedarbo draudimo ismoka.
Žėkot mamytės ar teisingai supratau. Esu išėjus VPA dviem metam. Dabar galvoju antrus metus, kad skaičiuotu nuo vyro. Tai pateikiam prašymus abu. Vyras toliau dirba Ir vyras tada gauna vpa išmoka ir savo atlyginima. O aš toliau sėdžih su vaiku namuose.
Man daugiau niekas nesikeičia ir niekam daugiau pranešti nereikia?
Ir pvz privalomo sveikatos draudimo mab mokėt nereikia? Būčiau vis dar drausta?
Mamukaas parašė:
Žėkot mamytės ar teisingai supratau. Esu išėjus VPA dviem metam. Dabar galvoju antrus metus, kad skaičiuotu nuo vyro. Tai pateikiam prašymus abu. Vyras toliau dirba…
Jus Sodroje turit uzpildyt prasyma nutraukti VPA ismoka, o vyrad uzpildo prasyma skirti VPA ismoka ir viskas.
1000ir1naktis parašė:
Jus Sodroje turit uzpildyt prasyma nutraukti VPA ismoka, o vyrad uzpildo prasyma skirti VPA ismoka ir viskas.
Labai ačiū. ✌️
Mamukaas parašė:
Dar vienas klausimas jeigu po dviejų metų, kuomet antrus metus išmoka gauna vyras, aš išeinu is darbo į darbo biržą. Kaip su skaičiavimu nedarbo išmokos?Gal kas …
Skaiciuos is paskutiniu 30 men pajamu praleidus 1 men iki uzsiregistravimo UŽT.
Kur neturejot pajamu, skaiciuos lyg butu minimumas.
Jolanta-K@J mama parašė:
Skaiciuos is paskutiniu 30 men pajamu praleidus 1 men iki uzsiregistravimo UŽT.
Kur neturejot pajamu, skaiciuos lyg butu minimumas.
Labai ačiū ✌️❤️
3 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai