Azija13 parašė:
Ačiū!
Dar skaičiau, kad lyg galima tėčiui skirtą išmoką tiesiogiai nukreipti į mano sąs…
O dėl etato darbo inspekcija pakonsultavo, kad pensijai stažas skaičiuojamas pilnai tik tuomet, kai per metus uždirbama 12 MMA.
Azija13 parašė:
Ačiū!
Dar skaičiau, kad lyg galima tėčiui skirtą išmoką tiesiogiai nukreipti į mano sąs…
O dėl etato darbo inspekcija pakonsultavo, kad pensijai stažas skaičiuojamas pilnai tik tuomet, kai per metus uždirbama 12 MMA.
Azija13 parašė:
Ačiū!
Ismokos gavejas gauna ismoka i savo saskaita, o jau paskui gali pervesti jums.
justinaa25 parašė:
Sveikos,esu VPA 3metams(iki2024-09-30),2metais išmokos gavimą perrašėm ant vyro.Ar reikia pildyti prašymą dėl PSD?Skambinau į ligonių kasas,jie sako lyk ir reikia,…
Jeigu darbe esate vpa, tai nieko rašyti nereikia
Laura86S parašė:
Jeigu darbe esate vpa, tai nieko rašyti nereikia
Esu VPA,Bet paskambinus į ligonių kasas,jue sako,kad reikia rašyt(nes pajamų aš tai negaunu) tai ir įdomu kodėl taip skiriasi atsakymai
justinaa25 parašė:
Esu VPA,Bet paskambinus į ligonių kasas,jue sako,kad reikia rašyt(nes pajamų aš tai negaunu) tai ir įdomu kodėl taip skiriasi atsakymai
Tikrai nereikia.
justinaa25 parašė:
Sveikos,esu VPA 3metams(iki2024-09-30),2metais išmokos gavimą perrašėm ant vyro.Ar reikia pildyti prašymą dėl PSD?Skambinau į ligonių kasas,jie sako lyk ir reikia,…
Visų niuansų nežinau, tiesiog jau pamiršau. Bet prašymą rašykite ligonių kasoms, kad norite būti drausta kartu su vaiku. Tada ramiai galit gyventi ir viskas bus sutvarkyta. Galit pasiskambinti, kad aiškiau pasakytų, galima jiems elektroniniu paštu nusiųsti, nereikia važiuoti. Aš irgi vpa tretiems metams esu, tą prašymą rašiau antrais metais, kai perrašėm vyrui išmoką.
miegapelius parašė:
Visų niuansų nežinau, tiesiog jau pamiršau. Bet prašymą rašykite ligonių kasoms, kad norite būti drausta kartu su vaiku. Tada ramiai galit gyventi ir viskas bus sut…
Nereikia, jeigu darbe yra VPA.
Prasymas rasomas, kai mama nera VPA darbe, tada, kad butu drausta, reikia kreiptis i ligoniu kasa.
Sveiki, toks klausimas iškilo. Antri metai išmokos perrašyti tėčiui. Tačiau jis išėjo iš darbo, įstojo į užt. Žinau kad išmokos negaus nes gauna vaiko priežiūros išmoką, tai noriu paklausti, ar galima perrašyti močiutei vpa išmoką? Kad tėtis gautų ųžt išmoką. Tiesa, vaikui balandį 2 metukai sueis, ar sodra patenkins prašymą, kai nedaug liko laiko? Ačiū 🥰
Kami1 parašė:
Sveiki, toks klausimas iškilo. Antri metai išmokos perrašyti tėčiui. Tačiau jis išėjo iš darbo, įstojo į užt. Žinau kad išmokos negaus nes gauna vaiko priežiūros i…
Galima. Patenkins prašymą
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai