Babysbreath parašė:
36+1😊
Aciu,kad pasidalinote🙂
Babysbreath parašė:
36+1😊
Aciu,kad pasidalinote🙂
Sveikos ☺️ 2022.09.12 išvydo ši pasaulį mano leliai 🥰 lygiai 37sav planinis cp, dėl svorio skirtumo, bei A dvynys pirmas ir mažesnis su mažesniu vandenų kiekiu. Bet ant galo dar bandė svarstyt gal pati galiu gimdyt
pažiūrėjo kaklelį bet jis visai nebuvo pasiruošęs tai paliko cp
A mergyte Adrija 2,202kg 43cm B berniukas Nojus 2,782kg 43cm. Dėl ūgiu manau blogai išmatavo 🙈 nes Nojukas matos kad ilgesnis
Siaip viskas gerai, pagaliau ramybe širdyje ir mintyse 🙏 Begalinis džiaugsmas kai pamatai savo vaikučius 💖 Kauno klinikų personalas labai rūpestingas, esam patenkinti priežiūra 🌹
VikaUr parašė:
Sveikos ☺️ 2022.09.12 išvydo ši pasaulį mano leliai 🥰 lygiai 37sav planinis cp, dėl svorio skirtumo, bei A dvynys pirmas ir mažesnis su mažesniu vandenų kiekiu. Bet…
Sveikinimai❤️🙏
VikaUr parašė:
Sveikos ☺️ 2022.09.12 išvydo ši pasaulį mano leliai 🥰 lygiai 37sav planinis cp, dėl svorio skirtumo, bei A dvynys pirmas ir mažesnis su mažesniu vandenų kiekiu. Bet…
Buziukas parašė:
Tos kurios gimdete santariskese dvynukus, ar mums pirmenybe gauti mokama palata? Ar ir taip guldo i atskira? Nes nu kazkaip jei palatoj 2 mamos ir pvz 3 vaikai, kaz…
Aš gulėjau nemokamoj, tai nebuvo jokių lengvatų. Buvom dvi mamos ir trys vaikai
Nesukurta parašė:
Aš gulėjau nemokamoj, tai nebuvo jokių lengvatų. Buvom dvi mamos ir trys vaikai![]()
O jus net nepraset mokamos? Nes jei pvz tetis noretu likti, tai mokama yra butina kaip suprantu, ar tetis gali likti ir paprastoj palatoj?
Buziukas parašė:
O jus net nepraset mokamos? Nes jei pvz tetis noretu likti, tai mokama yra butina kaip suprantu, ar tetis gali likti ir paprastoj palatoj?
Vyras gali likti tik mokamoj
nemokamoj lankyt tik per lankymo valandas ;) su dvynukais sake pirmenybe palatoms privacioms as turiu gimdyt dvieju savaiciu begyje tai tikiuos bus ju:))
Liove911 parašė:
Vyras gali likti tik mokamojnemokamoj lankyt tik per lankymo valandas ;) su dvynukais sake pirmenybe palatoms privacioms as turiu gimdyt dvieju savaiciu begyje t…
As ir kazkaip tikiuosi kad su dvynukais pirmenybe ☺️ Koks nusimato jums gimdymas?
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai