Buziukas parašė:
O jus net nepraset mokamos? Nes jei pvz tetis noretu likti, tai mokama yra butina kaip suprantu, ar tetis gali likti ir paprastoj palatoj?
Ne aš net neprašiau
vyras lankymo valandom būdavo tik
Buziukas parašė:
O jus net nepraset mokamos? Nes jei pvz tetis noretu likti, tai mokama yra butina kaip suprantu, ar tetis gali likti ir paprastoj palatoj?
Ne aš net neprašiau
vyras lankymo valandom būdavo tik
Buziukas parašė:
As ir kazkaip tikiuosi kad su dvynukais pirmenybe ☺️ Koks nusimato jums gimdymas?
Pati
nes vaikai zemyn galvom
nors norejau cp
bet dabar jau kaZkaip nebenoriu
susitaikiau😀 tai skatins 28diena jei neislys anksciau
bet nesupykciau ir 37 savaite gimdyt nes labai sunku daros
siandien 36
Liove911 parašė:
Patines vaikai zemyn galvom
nors norejau cp
bet dabar jau kaZkaip nebenoriu
susitaikiau😀 tai skatins 28diena jei neislys anksciau
bet nesupykciau ir 37 s…
Oj suprantu jus, sunku mums visoms ☺️ as ir noreciau cp, bet kaip bus taip. B dvynys vis vartosi kaip nori, tai zemyn galvyte, tai sedi 🙉 Didziausios sekmes jums!
VikaUr parašė:
Sveikos ☺️ 2022.09.12 išvydo ši pasaulį mano leliai 🥰 lygiai 37sav planinis cp, dėl svorio skirtumo, bei A dvynys pirmas ir mažesnis su mažesniu vandenų kiekiu. Bet…
Didžiausi sveikinimai🌿 pritariu dèl personalo🌸
Buziukas parašė:
Oj suprantu jus, sunku mums visoms ☺️ as ir noreciau cp, bet kaip bus taip. B dvynys vis vartosi kaip nori, tai zemyn galvyte, tai sedi 🙉 Didziausios sekmes jums!…
Tai reikia kad dvinys a butu zemyn
b jau ten nebelabai ziuri
Viktorijos parašė:
Man dar negreit,bet as ad atvirksciai jau dbr bijau jei darytu cp. Visai nenoriu randu🙊 bet as greitai gimdau,tai del to gal man taip nebaisu paciai.
Gavau palatą. Gulėjau savaitę prieš gimdymą paprastoje palatoje, bet pora dienų prieš gimdyma pasakiau, kad norėsiu palatos privačios, tai užrašė eilę, bet aš jau parą prieš gavau ją. Tai pasirinkau eiti į ją, nes norėjau, kad vyras atvažiuotų. Beja, nors kainos tikrai brangios, bet nesigailiu nei vieno cento. Būti tik su vaikais, ir dar vyru šalia tai buvo ko man tikrai reikėjo. Jei ne ta palata, nežinau kaip man būtų buvę, nes aš po gimdymo kokias 3 paras ištisai verkiau, nieko negalèjau sukontroliuot. Taip hormonai darè savo. dar pienuko traukimai, kova dèl kiekvieno lašo. Asmeninè erdvè man buvo pasirodo būtina. 🌿🌸
Liove911 parašė:
Tai reikia kad dvinys a butu zemynb jau ten nebelabai ziuri
![]()
Kaip nelabai ziuri? Juk B negimdyciau sedincio, apsukimo irgi neleisciau. O A gimdyt naturaliai, B cezariu nu nesmone, tada jau abiem cezario reikalauciau.
Buziukas parašė:
Kaip nelabai ziuri? Juk B negimdyciau sedincio, apsukimo irgi neleisciau. O A gimdyt naturaliai, B cezariu nu nesmone, tada jau abiem cezario reikalauciau.
Neziuri pagimdzius dvini a atsiranda vietos daig vaikui jau ten su rankom apsisuka jisai
nu nesu girdejus kad del
Dvynio b daro cezari
atgrezimo pries gimdymamnedaro
Buziukas parašė:
Taip,nelabai ziuri. Jei dar ne pirma karta gimdote,tai leidzia antra tikrai kojomis gimdyti. Svarbu pirmas galva. Sito jau ginekologes klausiau. Kaip ji aiškino, kad jau takai nuo pirmo padaryti ir viskas ok. Nes as tai labai bijau tu pjovimu, nenoriu visai. Ir gijimas daug ilgesnis ir tt. Tai jau klausinėjau jos apie tai 🙂 taip pat mano sese dvyne gime kojomis. Nors as jai sakau,kad pakenke biski,nes trenkta tokia😅 juokauju,aisku 😁
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai