Nuo siandien dar labiau ziuresiu, kam kiek isleidziu. Tiesa, mes nevedam saskaitu, kam kiek isleidziam per menesi - tiesiog menesio pradzioj pasiplanuojam visas skiltis zinodami, kiek isleidziam iprastai. Tris metus rasemes, bet pradejo erzinti kiekvienos bandeles irasinejimas... Plius kai ir taip, nevesdami issamios pirkimi buhalterijos, susitaupem nemazai per metus. Bet vyras ana diena jau uzsimine, kad gal vedam, kam kiek isleidziam, nes gaunam 2000, o atsidedam tik 500, kai prabangiai tikrai negyvenam, tik patogiai
Mastau, kad ir lengviau dabar bus vesti tas islaidas - visi pirkimai internetu beveik, is namu mazai kur einu ir eisiu ateity mazai kur
Mano didziausi taupymai yra turbut is noro tureti kuo maziau daiktu, bet ir didziausios nuodemes is “kaip uzsimaniau!”... Siandien, pvz., uzsimaniau “7days” bandeles su sokoladu, ir kaip tik salia degalines buvau - pasijamiau dvi - 1,4 eur. Nedaug, bet galejau i netoli esancia IKI uzsukti, buciau kokia 0,8 ct sumokejus. Bet kartais atrodo, kad va tiek spausiesi, ieskodama kur kas pigiau, kiek tu sutaupysi - 20 eur per menesi, o patogumas gyventi kitas (maziau paiesku/nevykimas i kita parduotuve/daugiau laiko patinginiavimui ar seimai). Zodziu, reikia dar maziau pirkti visko man arba pries perkant paieskoti dar atidziau. Nors ir taip jau issisniukstineju proto ir laiko ribose kainas...
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus