Dorma parašė:
man cia midwaife pasiule,bet as is pat pradziu nelabai supratau apie ka ji cia snekabet kai pasidomejau ir komentarus paskaiciau,tai gal visai ir nieko daikciuka…
man siūlė, kai jau ligoninėje buvau, bet atsisakiau
Dorma parašė:
man cia midwaife pasiule,bet as is pat pradziu nelabai supratau apie ka ji cia snekabet kai pasidomejau ir komentarus paskaiciau,tai gal visai ir nieko daikciuka…
man siūlė, kai jau ligoninėje buvau, bet atsisakiau
San-drute parašė:
Sweikute as kowoju wis su skausmaus nesuprantu nesuprantu ar normalu ar ne kiek buwau pas daktarus tai jiem wisad normalu tai nzn bet gali pas gydytojus nuwaziuoti …
Na as siandien buvau pas daktarus, tai man ir nieko tikslaus nepasake, tik kad tempiasi raisciai ir pilvo raumenys del to skauda, bet nei kaip ta skausma numalsint nei ka daryt nepasake. teks kentet.
as.juste parašė:
Na as siandien buvau pas daktarus, tai man ir nieko tikslaus nepasake, tik kad tempiasi raisciai ir pilvo raumenys del to skauda, bet nei kaip ta skausma numalsint …
Jiem cia wisad normalu man tai wisad sako isgerk paracetamolio nu jau Kai buwo lb sueme tai geriau
tik pries vaziuodama butinai pasiskambink, tai papulsi i skyriu, kur normaliai gimdymas vyksta ir beveik viskas galima, va kai buvau papuolus i deliver suite, tai ten kai pririso prie lovos, tai tik i wc isleido nueiti, o taip visa laika tonusus klause
nors butinybes tikrai nebuvo
sielos_ekstaze parašė:
na kadangi as ja jau turejusi tai zn kas kaip... o jie net nesiule apziuros, nes pasakiau nuo ko reik vaistu, td pakaluse ka jauciu pasakiau ir israse..
tai as pries nestuma kowojau wis o db ir nestumo metu jau turejus tai naudojus ir zwakutes ir antibiotikus , tik pas mane kalba nera ger tai bijau wiena eiti ir man atrodo daktaras wyras dirba tai biski baisu
Lūšiukė parašė:
tik pries vaziuodama butinai pasiskambink, tai papulsi i skyriu, kur normaliai gimdymas vyksta ir beveik viskas galima, va kai buvau papuolus i deliver…
tai pasiskambini ir jie tada pradeda ruosti jop, td paskambini kokio daznumo saremiai pasakai ir atvaziavus varai nei i emergency o pro pagrd duris ir i gimdymo auksta?
paskambini ir pasakai, kad gimdai, pasakai uz kiek laiko busi, kitur klausineja kas kiek laiko saremiai kitur ne
paklausia inf nuo knygoss, na ir laukia jau jos
pas mus ligoninej tokia tvarka, jei nuvaziuosi gimdyti neskambinus, tai papuoli i ta auksta kur sunkesni gimdymai priimami, ten griesciau priziuri, jei paskambini ir susitari, tai jau anam aukste nepriima reikia eiti, kur maziau mw kisasi i gimdymus
tam aukste pas mus net palatos kitokios ir kamuoliu ir tokiu ciuziniu turi ant zemes pridetu
jei nepasiskambinsi, kazin ar i vonia leis gimdyti, bent pas mus taip yra
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai