Ingri2 parašė:
Sveiki,lankiausi ir operavo R.Šiugžda.Labai patenkinta atlikta operacija
Chirurgas ir operacija buvo Kaune
Dažnai hemorojų bandoma gydyti namų sąlygomis, laukiama, kol liga pasitrauks pati, tačiau, deja, kuo ilgiau delsiama, tuo sudėtingesnio gydymo reikia. Skaityti
visą straipsnįIngri2 parašė:
Sveiki,lankiausi ir operavo R.Šiugžda.Labai patenkinta atlikta operacija
Chirurgas ir operacija buvo Kaune
Saira parašė:
Sveiki. Turiu šią problemą daug metų ir jau pribrendo reikalas tvarkytis. Sakykite pas kokius gydytojus lanketes/operavotės Vilniuje arba Kaune? Ačiū
Aš operavausi Kaune Žaliakalnio pol. Viskas sklandžiai . Operuoja tiek chirurginiu būdu ,tiek lazeriu .Man buvo kombinuota operacija . Esu patenkinta .Konsultacija su siuntimu nieko nekainuoja ,operacijos priemoka 500€.
tiesiog_zmogelis parašė:
Ačiū, kad teiraujatės. Dvejopai iš tikro aš. Man kadangi stenozė buvo išsivysčiusi (blogai suaugo žarna ir išmatos negalėjo praeiti), nuo stanginimosi susiformavo n…
Labai sutinku su jusu nuomone! Jei situacija nera bebrotiskai bloga del hemarojaus mazgo - netrukdo judeti, nesijaucia -Geriau vengti operacijos. Mano patirtis ir ta irode. Po operacijos nesijauciu geriau - tualeto reikalus daryti nesmagus jausmas, yra susiaurejimas, taip pat del susiaurejimo atsirado nauji hemarojaus mazgeliai. Tad isvada geriau buciau nieko nedarius ir po siai dienai eiciau I tualeta su malonunu.
Mantpauli parašė:
Labai sutinku su jusu nuomone! Jei situacija nera bebrotiskai bloga del hemarojaus mazgo - netrukdo judeti, nesijaucia -Geriau vengti operacijos. Mano patirtis ir t…
O gal nedaug salyginai laiko praejo dar po oepracijos?
Mantpauli parašė:
Labai sutinku su jusu nuomone! Jei situacija nera bebrotiskai bloga del hemarojaus mazgo - netrukdo judeti, nesijaucia -Geriau vengti operacijos. Mano patirtis ir t…
Sveiki, kur darėtes ir kokiu būdu hemorojaus operaciją?
Paukščiukas parašė:
O gal nedaug salyginai laiko praejo dar po oepracijos?
Operacija daryta balandzio menesy, po siai dienai jauciasi nemalonus jausmas atliekant reikalus. Tustinantis Ir jauciasi tempimas... man reiktu rinktis ar daryti operacija - tikrai nesidaryciau, nes tiek praejus skausmo gero rezultato nera.
Leksika parašė:
Sveiki, kur darėtes ir kokiu būdu hemorojaus operaciją?
As dariausi Anglijoje privacioje klinikoje, buvo daryti pjuviai- salino 'rauksles' ( kaip UK sako nereikalinga odos perteklius likusi po hemarojaus gimdant) Dabar sakyciau 100proc galejau gyventi ir nekreipti i tai demesio.
Bet tai mano istorija. Galbut kitiems tikrai baiges viskas gerai, o gal kiti nesidalina tokia bloga patirtim ...
Mantpauli parašė:
Operacija daryta balandzio menesy, po siai dienai jauciasi nemalonus jausmas atliekant reikalus. Tustinantis Ir jauciasi tempimas... man reiktu rinktis ar daryti op…
Gal buvo laibai jau viskas iškritę ? Man 19d.bus du mėn.po operacijos jokių blogumų nejaučiu ,jau gerų porą savaičių . Aišku geriu linų sėmenis ir šaltalankių aliejų.
Tobita parašė:
Gal buvo laibai jau viskas iškritę ? Man 19d.bus du mėn.po operacijos jokių blogumų nejaučiu ,jau gerų porą savaičių . Aišku geriu linų sėmenis ir šaltalankių aliej…
Nebuvo labai blogai. Labiau dariausi operacija del saves, estetines priezasties.
Matyt, priklauso kur ir kaip daryta operacija.
Mano operacijos pasekmes nera sekmingos - atsirades susiaurejimas issauke 2 mazus hemarojaus mazgelius. Zinoma jie nera tokio dydzio kaip pries operacija. Bet ir tustinantis kaskart jausmas kaip plysinetu kazkas viduj...
Zinau dar viena asmeny kas jau darosi ne viena karta hemarojaus operacija... ir vis nera 100proc
Tad mano isvada, jei tai nera labai baisiai geriau nesidaryt operacijos ( ypac del estetines priezasties)
Sveiki visi! Prisijungiu prie būrelio 😃 matau, kad čia aktyviai bendraujate ir dalinatės patirtim.
aš turėjau praeitą savaitę irgi II laipsnio hemorojaus operaciją (instrumentinę), tai išpjauti mazgai buvo iš išorės ir iš vidaus. Šiaip, jo pati nelabai buvau jautusi, man čia buvo didelė mistika, tik besiprausiant pastebėjau išlindusius gūzelius ir užsiregsitravau pas gydytoją. Tai jis pradėjo apžiūrą ir pasakė, kad rekomenduoja pasidaryti čia ir dabar operaciją. Tai vat praėjo savaitė jau. Bandau po biškį sedėti, judėti. Tik su tom išmatom nežinau, pas mane jos eina į skystą pusę. Daktaras sakė, kad geriau būtų minkštesnės konsistencijos, bet man nelabai gaunas jas padaryti minkštom. Atrodo valgau sveikai, negeriu net kavos. Ir skysčių vartoju, geriu probiotikus ir nebežinau ką daryt :/ gal kam taip buvo? Ir kaip tvarkėtės su tuo? Nes jau svarstau gal pusę paketėlio smectos išgerti? Bet dalykas yra toks, kad pas mane nėra viduriavimo, tik konsistencija skysta. Tai lauksiu kieno nors atsiliepimų! Dėkoju!
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai