2025.03.24 17:46 (prieš 10 mėn.)
Ugnel parašė:
Labai ačiū už rekomendaciją ir patarimus. Man lygiai tokie patys pojūčiai su tuo guziuku. Po operacijos praėjo dar tik trečia diena. Tai kol kas sunku palaikyti tob…
Tai viskas su laiku praeis☺️ as mitybos visiskai nekeiciau,tik daug maziau valgau miltinius patiekalus nes man nuo ju kietejai viduriai,pacioj pradzioj as 2 ar 3 kartus geriau duphalac nes chirurgas sake po hemarojaus operacijos jis geriau,o poto man labai gerai minkstina vidurius kefyras,tai vis buna 1 ar 2 puodelius isgeriu ir mano viduriai nekieteja,kiti kurie nenori gerti skystinanciu vaistu,tai i kefyra patariama isipilti arbatini sauksteli aliejaus,jus turite atrasti kas labiau jums minkstina vidurius, bet sakyciau mitybos kardinaliai keisti nereikia,organizmui bus sokas,tiesiog kas kietina vidurius pamazinti vartojimą,siaip mano mityba tikrai prasta,bet viduriu uzkietejimo neturiu,dar cia kazkas rase pirkti skaidulas gerti, niekada neesu tokiu gerus,nepirkau jr man ju net nereikia,nes viena moteris rase,nervartojusi skaidulu,bet po operacijos pradejo gerti ir gavosi atvirkstinis variantas,tai nutrauke ju gerima🙂