2017.03.26 14:11 (prieš 9 m.)
Nuraminot mano apsvarstyma. Galvojau keltis i rudenio pradzia,drauge daresi nesenai tai sake jog didesne tikimybe pagauti kokia infekcija kai yra karsta
pavyko darbe susitarti jog isleis menesiui laiko tikiuosi uzteks laiko, darbas fizinis tenka sunkiai pakilnoti teks biski saugotis dar, bet svarbu kad nebejausciau skausmu
laffy3 parašė:
Niu va,as jau po op(penktadieni) tai snd jau negeriu vaistu nuo skausmo,viska pati pasidarau,pagalbos nereik
nors tikrai esu is tu nepakanciuju skausmui,po cezar…
dinulia parašė:
Jei bus lempta pasigaut infekcija,tai neturi ytakos metu laikas
.Kada planuojat darytis? Gerai kad yra galimybe pasiimt atostogas menesiui.Man teko gryzt i darba…
Sunkiai ir man,teko tartis su kolega,nes dirbs vienas,bet jai gerai jausiuosi eisiu anksciau i darba.
planuoju geguzes gale, i konsultacija eisiu balandzio pradzioj, laukiu nesulaukiu ir bijau tuo paciu labiausiai to skausmo po op. Turesiu dar laiko pasiruosti ,,pasiteisinti" pries gimines,kolegas darbe kiek netycia kas lepteldavo tai visi senos nuomones apie krutines didinima ,,jau geriau lenta negu su silikonais". Tai bus tikrai nustebinti visi, manau pasnekes puse metu ir pamirs. Kaip jus merginos atsilaiket ar ka leptelejot , atsikirtot ir replikas ar pastebejima,zvilgnius? Nesu is tu kurioms per labiausiai nuomone rupi, bet kadangi tikrai lenta esu tai neliksiu nepastebeta