b1onde parašė:
Sveikos, ar praejus pusei metu po op jau galima kazkiek nuogai saulei pasideginti?
bent jau pas mane parasyta kad pirmus metus geriau nesideginti nuogai.
b1onde parašė:
Sveikos, ar praejus pusei metu po op jau galima kazkiek nuogai saulei pasideginti?
sunrrise parašė:
As ir galvoju puse ar metus, ok tada nepiknaudziausiu
sunrrise parašė:
Randus saugoti reikia apie metus laiko.
Tos, kurioms darė tik krūtinės pakėlimą be implantų, irgi susidūrėt su sunkiu ir ilgu po operaciniu laikotarpiu? Kai čia paskaitau, kaip moterys jaučias, kad ilgai negali kūdikėlių imt, tai kyla mintys, kad neverta savęs taip žalot ir artimųjų nuskriaust. Tiesiog baisu skaityt. Neimt ir nemyluot kūdikėlio dėl "papų", ištisai tokia savijauta klaiki, kad tik apie "papus" galvoji?.. gerai, kad yra tokios temos, paskaitai apie praktiką ir protas prašviesėja.
Ugmora parašė:
Tos, kurioms darė tik krūtinės pakėlimą be implantų, irgi susidūrėt su sunkiu ir ilgu po operaciniu laikotarpiu? Kai čia paskaitau, kaip moterys jaučias, kad ilgai …
Kudikeli pamyluot galima ir pasodinus ant keliu, priglaudus , nebutina griebt ant ranku ir sokinet po namus
Su jusu poziuru reiktu apie save visai pamirst, pasiaukot seimai ir aplinkiniams , kad tik jie neliktu nuskriausti
Gyvenam karta, reikia visu pirma but grazia sau, nuo tos geros energijos kuria spinduliuosite seima tikrai bus laimingesne, kartais reikia ne tik duot stengtis plestis o ir artimuju pagalba priimt ;)
p.s pagal mane cia nera merginu kurios tik pakelima dare, kazkaip nepamenu, kad rasytu
Ugmora parašė:
Tos, kurioms darė tik krūtinės pakėlimą be implantų, irgi susidūrėt su sunkiu ir ilgu po operaciniu laikotarpiu? Kai čia paskaitau, kaip moterys jaučias, kad ilgai …
Tiek su pakėlimu tiek implantai tikrai tokios pat sąlygos. Grįžau namo žiūriu į savo vaikutį ir galvoju, Dieve kaip aš tave skriaudžiu, bet ryt savaitė po operacijos tai kai reikia ir pasimyluojam ir pasiglaustome. Nejaučiu , jau dabar kad aš ji labai skriaudžiu. Yra ir tevelis kuris puikiai gali suteikti tuos panesiojimus ir meile. Žinote kaip sako: Laiminga mama, laimingi vaikai ? o tas gyvenimas su kompleksu tikrai nesuteikia gyvenimiškų šviesiu spalvų.
Matau, nelabai supratot...kažkaip iki šios temos skaitymo galvojau, kad viskas yra paprasčiau. Tiesiog man gaila savo 3-6 mėn gyvenimo praleist miegant sėdint, apribotai, su įvairiom galimom pasekmėm, plius vaizdas tikrai nėra super bent man, nu, matos, kad nenatūralu. Gamta jau taip sukūrė žmogų, kad jis fiziškai keičias, kūnas yra gyvenimo istorija, o mažos krūtys, na, tai mados reikalas. Ši tema puiki tuo, kad padeda žmogui atsikratyt kompleksų, tik vienoms operacijos būdu, o kitoms pamilt savo kūną. Šiai dienai galvoju taip, kai baigsiu žindyt parašysiu, jei kam įdomu, ar nepasikeitė mano nuomonė.
Ugmora parašė:
Matau, nelabai supratot...kažkaip iki šios temos skaitymo galvojau, kad viskas yra paprasčiau. Tiesiog man gaila savo 3-6 mėn gyvenimo praleist miegant sėdint, apri…
Sveiki. Paskutinis sakinys ypač išmintingas. Aš ir 18 metu (po pirmo gimdymo) vaiksciojau, biski kompleksavau, biski ta, ana, o dabar praėjus metams po antro vaikučio negaliu žiūrėt į save. Ir ryžausi. Vyras supranta ir palaiko. Sisnd po op. Skauda bet pažiūrėjau į veidrodį ir matau kad Ten kazkas yra. Dėjau 315 ir pakėlimą dare. Taip kad sėkmės visoms turint savo nuomone ir apsisprendžiant vienaip ar kitaip ;)
Ugmora parašė:
Matau, nelabai supratot...kažkaip iki šios temos skaitymo galvojau, kad viskas yra paprasčiau. Tiesiog man gaila savo 3-6 mėn gyvenimo praleist miegant sėdint, apri…
Atleiskite, bet kodėl tuomet gaištate savo brangų laiką, skaitinėdama krūtų didinimo forume ir žiūrėdama krūtų su implantais foto? Jeigu jums taip nepatinka dirbtini papai ???
Ir abejoju, ar yra nors viena, kuri kankinosi po operacijos ilgiau nei 2mėn ? Iš ko nusprendėte, kad 3-6mėn yra išbraukti iš gyvenimo ? Aš tarkim po 4sav. jau gyvenau normalų gyvenimą ir rūpinausi dviem savo vaikais pilnu tempu.
Bet faktas, vienos myli save su natūraliom krūtim, kitos myli su patobulintom krūtim ? Ir aš galvoju, kad net ir implantus moterys dedasi iš meilės sau ??
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai