vitkeviciute parašė:
mergaites nu ar geri mano rezultatai 8 sav 5dienos buvo kai dariausi, penktadieni siek tiek patepliojo ir pilva tempia labai??
Kaip keista su tokiu prg neturetu teplioti....na jis nera tobulas, bet tikrai ties viduriuku
vitkeviciute parašė:
mergaites nu ar geri mano rezultatai 8 sav 5dienos buvo kai dariausi, penktadieni siek tiek patepliojo ir pilva tempia labai??
Kaip keista su tokiu prg neturetu teplioti....na jis nera tobulas, bet tikrai ties viduriuku
kr1st1na parašė:
Kaip keista su tokiu prg neturetu teplioti....na jis nera tobulas, bet tikrai ties viduriuku![]()
Kazkaip tik ta viena diena patepliojo dabar baigesi..??
Catugne parašė:
Sveikos mamytes, keliu savaiciu sirdele isgirdot ? man pagal echo 6 sav, vaisius 3,4mm, sirdeles nemate, sake 5mm kai bus, tuomet bus matyt.
As buvau penktadieni, tai pagal echo 6sav+2d buvo, 4mm berods,pagal menesines keliom dienom daugiau turetu but, bet maciau tik puslele, viduj nieko nesimate. Tai dabar neramu del to.
Sigugu parašė:
o as tiek dziugiaus , kad herai jauciuosi, o dabar kas ryta sleikstuki jauciu, valga ir viskas bjauru. nevemiu bet tiesiog bloga. galvoju jeigu vemciau gal bent ger…
K
Jomaho parašė:
As buvau penktadieni, tai pagal echo 6sav+2d buvo, 4mm berods,pagal menesines keliom dienom daugiau turetu but, bet maciau tik puslele, viduj nieko nesimate. Tai da…
Man ir 6 savaites, yra tik puslele... sia savaite einu tikrintis vel. Kaip baisu. Praeita savaite dvi dienas pragulejau ir praverkiau. Sake, jau turi matytis sirdute.
Lawrooshca parašė:
Oj tai 80 eur dar nedaug, aš brangiau esu radus 700 eur ligtai, bet ten labai išsamus. Na 12 dieną tirs vaikelio kaklo raukšlę, tai jei bus kokių nukrypimų reiks nu…
12dieną? esu girdėjus kad 12sav daro.
Tikrai dar nestresuokit, kad kažko nesimato.. net ir tevu darzely prie savaiciu raso, kad kiekvienas vaikiukas vystosi skirtingai. Man pagal laika turejo but 5sav + , o mate tik puslele 4 sav ( mane, kad gal nesivysto), bet per dvi savaites pasiekem reikiama dydi ir pasivijom tikraji laika
taigi nebijokit, viskas dar gali buti tikrai gerai
tiesiog arba nestumas mazesnis arba vaikiukas leciau auga :))
Jure13 parašė:
Sveikos,o kada zadate darbdaviui pranesti apie nestuma,kiek zinau is seimos gydytojo turi iteikti pazima.
man pagal skaičiuokle 7sav. pas daktarus tik balandzio gale tai kol nepatvirtins visko tol ir nepasakysiu.
bet kai pasakysiu bus +-12sav. manau.
Ruzava parašė:
O as i mesa net paziureti nenoriu.. O va darzoves, vaisiai, tai pats tas maistas man![]()
man tas pats... vyras kepa jautienos steikus labai skaniai. visada valydavau. dabar nebegaliu net uostyt-jei kepa pirmam aukšte tai aš antram sedžiu uždarius duris. mėsos visai nenoriu.
ir skaičiau ir pati įsitikinu kad pats organizmas pasako ko jis nori.
bėja ar gavote iš savo gydytojų NĖŠTUMO KALENDORIŲ? nenoriu daryt reklamos, bet fb yra jų psl, nusiunti sms 1,5eu ir atsiunčia namo leidinį, su mėginukais įvairiais, nuolaidų kuponais, pats leidinys tikrai informatyvus, mums čia pirmas lelius tai man noris kuo daugiau paskaityt.
18 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai