OtiOti parašė:
Metu arbata arba imbieru arbata imbierinis alus
Vynuoges
Tai reikia turbut pradet zieti ka valgyt , kad neapsunkint skrandi , Nes vakare jauciuos tokia pilna Ir persivalgius tai sakes
OtiOti parašė:
Metu arbata arba imbieru arbata imbierinis alus
Vynuoges
Tai reikia turbut pradet zieti ka valgyt , kad neapsunkint skrandi , Nes vakare jauciuos tokia pilna Ir persivalgius tai sakes
jammy parašė:
o del kokiu priezasciu raso? del amziaus, jei moteris virs 35-eriu zinau. o del ko dar? kodel jus ju noretumete?
Na man tai sakė šeimos gydytojas išrašis siuntimą. Tiesiog buvo ne vienas nelaimingas nėštumas, su gydytoju pašnekėjau, sakė, jeigu noriu tai išrašis
KotrynaK parašė:
Na man tai sakė šeimos gydytojas išrašis siuntimą. Tiesiog buvo ne vienas nelaimingas nėštumas, su gydytoju pašnekėjau, sakė, jeigu noriu tai išrašis![]()
ta prasme seimos gydytojas o ne ginekologas?
Sidabro parašė:
Labas, mergaitės. Labai reikia Jūsų patarimų. Šiandien pradėjo kilti temperatūra ir lavai sinusitas sukęs. Kolkas ne per nelyg aukšta 37,5° bet tikrai nenoriu, kad …
As gerciau kuo daugiau vandens, jeigu 38 ir virs-paraceto. Ryt ryte pas gyd CRB darytis
simona0226 parašė:
Sveikos, būsimos mamytesjungiuosi ir as prie jūsų. Mums 7sav. Pirmasis nėštumas, idomus pojūčiai
![]()
Sveika
man taip pat pirmas neštumas, viskas nauja, viskas keista
Sidabro parašė:
Labas, mergaitės. Labai reikia Jūsų patarimų. Šiandien pradėjo kilti temperatūra ir lavai sinusitas sukęs. Kolkas ne per nelyg aukšta 37,5° bet tikrai nenoriu, kad …
Aš prie temperatūros aviečių, čiobrelių arbatą gėriau, o nosį šiltu vandeniu su druska ploviau, padejo
Lawrooshca parašė:
Aš prie temperatūros aviečių, čiobrelių arbatą gėriau, o nosį šiltu vandeniu su druska ploviau, padejo![]()
Avieciu, ciobreliu arbatos gali skatinti gimda susitraukineti, ko pasekoje, gali buti liudnu dalyku. Visoms sergancioms butinai reiki intere paieskot info, kokias vaistazoles galima gerti nestumo metu. As sirgau 4sav ir beskaitydama supratau, kad jokios vaistazoles nera gerai, nes bobutes kaime nuo senu laiku nuovirus virdavo, pacios zinot kam... tad geriausia gert daug vandens ir uogiene su karstu vandeniu. Dar gerai druska skalaut, gelomirtolio galima, paracetamolio irgi, isla gerklei, daugiau kaip ir viskas.. sveikit!
Sidabro parašė:
As siuo metu panasius simptomus turiu. Tik man temperatura soktelejus buvo net iki 38... Konsultavausi su gydytoja,tai paracetamoliu numusti temperatura patartina tik nuo 38,o zemesne gydyti arbatom,gerti daug vandens,nepervargti,miegoti daug. Ir aisku kreiptis i seimos gydytoja.
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai