Ajurveda parašė:
Dvigubi sveikinimai!! Dabar saugokit abuas treciadieni laukiu pirmojo vizito ?
As ir einu treciadieni pirmam vizitui !!
Ajurveda parašė:
Dvigubi sveikinimai!! Dabar saugokit abuas treciadieni laukiu pirmojo vizito ?
As ir einu treciadieni pirmam vizitui !!
deidam parašė:
man taip pat siūlė 24 atvykt, bet dirbsiu tuo laiku, tai teko 30 dieną tik pasirinkto taip laukiu vizito, kai pamatyt žirniuką galėsiu ir pasakys, kad visk…
Jaudinos kazkaip irgi noriu greiciau suzinoti kad viskas gerai bet teks palaukt... ? plius dar baime tokia kad pacioj pradzioj geriau antibiotikus kai dar nezinojau kad laukiuosi tai dabar dvigubai baisiau... kad tik viskas butu gerai ir zirniukui nepakenktu..
mano puseseres iš tėvelio puses pirmos kartos dvynes yra. Daugiau tikrai nėra, pas vyrą iš viso nebuvo.OtiOti parašė:
As sportuoju tik dvigubai mazinu intensyvuma. Jei bus lemta persileist persileisit ir nesportuojant. Aisku pasitarkit su gydytoja bet lengvas judejimas bus tik i ge…
Romantike37 parašė:
mano puseseres iš tėvelio puses pirmos kartos dvynes yra. Daugiau tikrai nėra, pas vyrą iš viso nebuvo.
Klausiu nes man is kart labai ryskus testas buvo o menesines velavo 2 dienas. Plius labai pykina ber kol kas nevemiau. Giminej dvynuku nera
Myshka parašė:
Jaudinos kazkaip irgi noriu greiciau suzinoti kad viskas gerai bet teks palaukt... ? plius dar baime tokia kad pacioj pradzioj geriau antibiotikus kai dar nezinojau…
viskas bus gerai, svarbu nestresuoti
man kai pirmas nestumas ir labai lauktas, tai tokia baime irgi kirba ar viskas gerai, bet save raminu, kad jaudintis nera ko
pirmadieni pasidarysiu hcg ir prg tyrima, kad paziuret kokie skaiciukai ir tyrima pakartosiu pries pat vizita pas gine, kad zinotu kokie skaiciukai pas mane
deidam parašė:
viskas bus gerai, svarbu nestresuoti![]()
man kai pirmas nestumas ir labai lauktas, tai tokia baime irgi kirba ar viskas gerai, bet save raminu, kad jaud…
Oj kaip labai tikiuosi kad gerai
man irgi pirmas ir labai lauktas nes jau 2 metus neiseidavo o cia op ir gavosi
?
Myshka parašė:
Oj kaip labai tikiuosi kad geraiman irgi pirmas ir labai lauktas nes jau 2 metus neiseidavo o cia op ir gavosi
?
mes nuo spalio planavom, si cikla buvau jau gryna nurasius, maniau, net kad ov neivyko, o cia va zirniukas pasibelde pas mus
deidam parašė:
mes nuo spalio planavom, si cikla buvau jau gryna nurasius, maniau, net kad ov neivyko, o cia va zirniukas pasibelde pas mus![]()
![]()
Sveikinu jus labai ivikus tokiam stebuklui!
OtiOti parašė:
Klausiu nes man is kart labai ryskus testas buvo o menesines velavo 2 dienas. Plius labai pykina ber kol kas nevemiau. Giminej dvynuku nera
Aš jaučiuos kaip ligone, matyt hormonai. Silpna ir pykina, pilvas tempia ir skauda, apetito to žvėriško nera, o nestmo testas elektroninis Tad is karto parode. Tik keista pries savaite jurininkuos nemate 2..

16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai