Gandriene parašė:
Sveikutes! Kaip manot ar galima valgyti pelesini suri? Vyras parnese is darbo du dydelius gabalus surio pelesinio ir dar pabarstuku/padaziuku prie ju! Tai as taaaai…
As valgiau
su nealkoholiniu vynu
Gandriene parašė:
Sveikutes! Kaip manot ar galima valgyti pelesini suri? Vyras parnese is darbo du dydelius gabalus surio pelesinio ir dar pabarstuku/padaziuku prie ju! Tai as taaaai…
As valgiau
su nealkoholiniu vynu
Beatt parašė:
Sveikos nestukes, as cia su puikiom naujenom! Del mazylio raukles kur ismatavo 2.8mm, siandien sulaukiau NIPT tyrimo atsakymo! Viskas gerai jokiu patalogiju nera i…
Sveikinu ir labai dziaugiuosi uz jus!
labai greitai gavote atsakymus.
O dabar jau galite ramiai zvalgytis i melynus drabuziukus
As irgi noriu pasidziaugti
buvau snd pirma karta skane. Net pati savim negaliu patiketi, kad tiek islaukiau
turbut buciau buvus lt jau 10kartu buciau nuejus
pagal mm zirniukas lygiai 13sav. Skanas parode 12sav4d. Manau ziauriai tiksliai. Rauksle 1.9mm turbut normali? Bet vistiek kirba ir man mintis darytis Nipt del sventos ramybes
siek tiek nusivyliau, nes labai tikejausi pilvuke pamatyti du zirniukus, nes pilvas auga ohoho
na bet ir vienas labai gerai
nela parašė:
Gal jau zinot ko laukiates?
As berniuko
o jus?
kristincia parašė:
As irgi noriu pasidziaugtibuvau snd pirma karta skane. Net pati savim negaliu patiketi, kad tiek islaukiau
turbut buciau buvus lt jau 10kartu buciau nuejus :…
Mano ir 1.9 rauksle, bet juk nera dar ci tokia bloga?
nela parašė:
Gal jau zinot ko laukiates?
As irgi nezinau dar.. man birzelio 1 vizitas pas gydyjoja
tikiuosi pasakys labai noriu suzinoti ;)
Sveikos mamytes,kai uzsuku i foruma tai buna tiek daug prirasyta,na jus cia ir aktyvios.. tai ne as? Atrodo pakomentuociau ir ta ir ana bet kol perskaitai pamirstu? Kazkuri rase kad slenka plaukai,na man taip pat! Naudoju visa serija produktu! Dar daznai pasitaiko nestukiu kurios nesupranta savo savijautos? Kaip ir as,atrodo viskas ok ir lelius labai laukiamas bet vis norisi prie kazko prisikabint? Toks liudesys apima,gal demesio trukumas? Kadangi patekau vakar i ligonine,ne nuo to aisku? Tai paklausiau gyd. del valerijono ar galima isgerti,tai sake kad geriau ta tablete nei stresas? Todel manau kartais ypac kai nesimiega tai ir pavartosiu?O del lyties,tai kai buvau Kaune privaciai,tai sake kad is sito tai mergaites turbut nebus,o vakar kai apziurejo ligonineje tai sake dar per mazas? Na ir as manau kad reikia palaukti tu 20 savaiciu tai ir ta lytis aiskiau matysis?
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai