Gretozhka parašė:
pilvelis labai gražus![]()
![]()
ir lova man patikopatinka man tokios senovinės :roziniai-akiniai:…
dekui dekui ;D cia pas mama buvau uzsukusi ji irgi toki stiliu megsta ;D
Gretozhka parašė:
pilvelis labai gražus![]()
![]()
ir lova man patikopatinka man tokios senovinės :roziniai-akiniai:…
pingvinas2 parašė:
man tie senoviniai baldai.......kažkas tokio
...Orchidėja... parašė:
NeliudekitManau ir jus greitai suzinosit, kas ten pilvelyje gyvena, linkiu, kad butu berniukas, kaip kad ir norit. Zaidzia maziukas su jumis slepyniu, nenori…
Aciu uz linkejimus ;) Jau taip seniai man tas echo buvo, pasiilgau as jau savo maziuko, noriu paziuret kaip jis ten makaluojasi ;D Bet tikriausiai neziures gine nes ir taip jau turejau 3 echo, o girdejau, kad tik du per nestuma priklauso
Dama21 parašė:
Sveikos mamytesmums echoskopa dare kai buvo 21 savaite, bet lyties nemate, nes kojytes buvo labai suglaustos..
nors labai labai tikejome, jog suzinosime ka…
esu girdejus, kad per nestuma priklauso du echo, bet tiksliai nezinau. Paklausk pas gine, arba paprasyk kad vel paziuretu, kas ten pilvukyje gyvena, echo juk nekenkia nej tau nej vaikiukui ;) O ten paziuret ginej nemanau kad labai sunku butu
karolinalu parašė:
As jau 7 kartus ziureta. Jau senai irodyta, kad nekenkia. Su pirmaja taip pat daznai ziuredavo. Mano dakare zino, kad man lengviau gyvent, kai as pamatau kaip mazyt…
Super daktare ;)
roxi parašė:
na ar didesnis uz mano nezinau,bet mum tiek pat laiko![]()
![]()
Pas mane irgi tiek pat laiko
Pilvukas panašaus dydžio
Nors vieni sako, kad gal didelis, kaip tokio laiko, o kiti, kad mažiukas
Na taip reiks paklausti, ar ji galetu man padaryti, nes kai nuejau pas ja 21savaite ir paklausiau ar ji man pasakys lyti, tai vos saukti nepradejo mazdaug koks tau skirtumas dziaukis kad vaika turesi, tai nezinau kaip reaguos kai paklausiu na bet ji juk manau turi padaryti jei as noriu ir sutinku
labai svajoju greiciau suzinoti, aisku nuo to niekas nepriklauso, ir savo maziuko tikrai maziau myleti nepradesiu, tiesiog tas smalsumas zudo
aciu mamytes uz atsakymus
Dama21 parašė:
Na taip reiks paklausti, ar ji galetu man padaryti, nes kai nuejau pas ja 21savaite ir paklausiau ar ji man pasakys lyti, tai vos saukti nepradejo mazdaug koks tau …
eičiau pas kitą ginę jei maniškė taip išsikalinėt pradėtų....
ant trumpų bangų aš su tokiom
16 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai