Sausainiukass parašė:
Tai va ir pas mane tokios mintys kirba, kad gal neskubet ir dar pusmeti pasidziaugti mazyle, o paskui atsidirbsiu dar dauug metu![]()
tai taip nes vaiko amziaus neatsuksi atgal
o darbu visada buvo ir bus
Sausainiukass parašė:
Tai va ir pas mane tokios mintys kirba, kad gal neskubet ir dar pusmeti pasidziaugti mazyle, o paskui atsidirbsiu dar dauug metu![]()
tai taip nes vaiko amziaus neatsuksi atgal
o darbu visada buvo ir bus
Sausainiukass parašė:
Sveikos mamos odontologes, papasakokit po kiek laiko grizot i darba ar dar tik planuojat grizti? Kaip sekesi dirbti po pertraukos? Ka daret su vaiku? Samdet aukle,…
Aš odontologe
labai dziaugiuos leliukais, darbas tikrai tapo antraeilis po atsiradimo naujos prasmės gyvenimo ;)) pasiilgstu kartais ir darbo, bet vaikai man nepalyginamai svarbiau dabar
žodžiu turiu du, ir į darbą nezadu grįžti. Jokio tarpo nebuvo, su pirmu buvau du metus atostogose ir baigiantis gimė antras. Pasiėmiau iš karto nebe dviem,o trim metam,nes tikrai nežinau kaip jausiuos po tų dviejų
neleidžiu į darželi ar pan,bunu su abiem
man asmeniškai,kol kas laimingiausias gyvenimo laikas
Invazijaa parašė:
Aš odontologelabai dziaugiuos leliukais, darbas tikrai tapo antraeilis po atsiradimo naujos prasmės gyvenimo ;)) pasiilgstu kartais ir darbo, bet vaikai man nep…
Uoj kaip graziai skamba
pas mane tai tokia situacija, kad as iskart po mokslu pasigimdziau, tai buvau nedirbus, uztai ir pinigu nelabai gavau. Dabar nuo rudens keliom valandom nueinu padirbti, bet cia man prie namu klinika ir mazyle su teciu buna. O va darbas kuri siulo kitame mieste ir vyras savo darbo jau nepriderins, tai aukles reikes. Norisi man i darba tik del tos praktikos, nes toki sastingi jauciu, bet taip sunku palikt mazyle...O kaip jum su licenzija tokiu atveju? Nes kaip suprantu is viso 5metai jums susidarys pertraukos, o licenzija kas 5 reik prasitesti. O dabar ejote va per ta laikotarpi i kokius kursus?
Sveikos pas mane 3 atzalos. Taigi po pirmo vaiko atostogų isejau i darba kai buvo 2,5 metu,po antro kai suejo 1 buvo kazkoks kosmaras tiki darba parai tai naktis bemiege nes dygo dantys o ir taip prisirises budavo jai grįždavau neatlipdavo, labai ilgejosi manes. Sakiau jei turesiu trecia vaika busiu tikrai 2 metus, bet del finansines padeties gryzau i darba kai maziukei buvo 1.3m. Aisku prilipus ji kai grystu namo po budejimo bet yra kaip yra. Visada vyras budavo ir yra su vaikais kol as darbe. Tiesiog derinames darbu grafikus.
Tad jeigu ymanoma geriau atbuti du metus ir ramiai auginti.
Sveikos mamos. As taip pat noreciau prisijungti prie jusu. Esu odontologe. Turiu jau 3 mergytes. Mazajai dar tik trys men. Buvo kalba kada grizti i darba po gimdymo. Tai as asmeniskai po pirmos ir antros isejau suejus metam. Sunkoka buvo, bet dar buvau be praktikos, todel bijojau kad uzmirsiu viska ? o su trecija aisku noreciau buti kuo ilgiau. Bet tikrai neiseis. Suejus metams didinsiu tempus. Dabar viena diena per savaite 3-4 val nueinu per pietu miega ir daugiau neplanuoju. Galvai pravedinti. Megaujuosi motinyste ir savo stebuklais. Tad jei tik turit galimybe bukit kuo ilgiau. Del aukliu. Reikia labai patikimo zmogaus, kad savo didziausia turta patiketumet.
O mane iškvietė i darbą gan greitai. Ir realiai jau mėnesį darbuojuosi porą vakarų ir kartais šeštadienį kokį. Pilnai žadu grįžti greičiausiai kokį spalio mėnesį, kai bus visas profilaktikų bumas praėjęs.
Su mažuoju puikiai pasėdi promočiutė, į darželį gal leisiu nuo 3 metų. Priklausys nuo babytės sveikatos ir kantrybės
Sausainiukass parašė:
Uoj kaip graziai skambapas mane tai tokia situacija, kad as iskart po mokslu pasigimdziau, tai buvau nedirbus, uztai ir pinigu nelabai gavau. Dabar nuo rudens k…
As ne daug palyginus padirbejus irgi isejau i tas atostogas. Tai va buvo sia vasara kaip tik, kad prasitesiau licenzija. ejau i kelias konferencijas kur budavo mano mieste per tuos nedarbo metus. tik valandas turek ir pinigus sumokek visus kiek plesia ir prates ten viska
ai darbdavys dar lapuka parasyt turejo,kai prastesinejau
Na o cia aisku, kaip kas nusprendzia ir kaip kam iseina su tais darbais
As dziaugiuosi,kad svelniai pasiplanavau ir gavosi va taip antras leliukas
nes mociutes kitam mieste, auklei nepatikeciau savo turtu, i darzeli irgi baisu man maziuka duoti
tai va ir nzn, kaip bus kai antras paaugs ir reiks grizt i darba
bet stengiuos neplanuot dar taip toli
As turiu dvi spec, pirmoji odontologo padejejos, o antroji sia vasara igyta burnos higienistes, tik baigusi isvykau su vaikais pas vyreli i UK, dabar laukiam pagranduko, o cia licencija susitvarkyti vaje kiek reikaliuku laukia,bijau pagalvoti kaip reikes viska pasidaryti ir susiderinti sarbus su vaikais..
kartais pagalvoju kad Lt butu buve labai gerai kas liecia visus popierizmus, issiemi licencija ir eini dirbti
Raganaite0707 parašė:
O mane iškvietė i darbą gan greitai. Ir realiai jau mėnesį darbuojuosi porą vakarų ir kartais šeštadienį kokį. Pilnai žadu grįžti greičiausiai kokį spalio mėnesį, k…
Mane irgi kviecia jau dirbti. Bet as dar nenoriu ilgam, nes gaila maziuke palikti.o dar ir maitinu pati. Ir seneliu neturim arti. Tad kol kas svetimam zmogui savo mazyles nepaliksiu. Kaip bus toliau, matysim.
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai