Aviene parašė:
41 cd?? o kokiomis cd testukai daryti?
Pagal mano skaiciavimus bus pradeti daryti 34cd. O siandien 41cd. Velai pradeti daryti nes ov jau bus praejusi.
Aviene parašė:
41 cd?? o kokiomis cd testukai daryti?
Pagal mano skaiciavimus bus pradeti daryti 34cd. O siandien 41cd. Velai pradeti daryti nes ov jau bus praejusi.
burburbur parašė:
O kur jus matot cd pas ja parasyta? pas ja data tik parasyta
tai va va...41 cd siandien, tai vakar 40 cd buvo...ov kazkaip veloka jau darytis...
burburbur parašė:
O kur jus matot cd pas ja parasyta? pas ja data tik parasyta
Nematau,todel dabar ir bandau issiaiskinti kaip cia kas yra,ir jau pati parasiau kad pamaciau jog cia ne cd o data.
Aviene parašė:
tai va va...41 cd siandien, tai vakar 40 cd buvo...ov kazkaip veloka jau darytis...![]()
Va delto as kazkaip ir pagalvojau kad ten cd dienos,nes jei siand.41cd tai velu jau pradeti ov testukus daryti,tai net nepaziurejau kad ten data. Gal nenufotografavo ankstesniu testuku kuriuose turetu buti ir teigiamas.
Paaiskinu is naujo situacija, mano menesiniu ciklas yra 41d. Paskutines menesines buvo balandzio 1d. Siandien butent 41diena. Turetu pasorodyti men. Ant testuku yra data kada juos atlikau. Kadangi juos gavau uzsisakiusi tik geguzes 3d. Tai nusprendziau ir isbandyt, tai mano pirmas kartas su jais. Kai pamaciau dvi juosteles, tai ir darau toliau, nes apsidziaugiau, galvojau uzsivelavusi ov bus. Bet kad ta ov pagal testus iki db tesiasi. Reiks matyt gines apsvietimo situo reikalu. Supazindins su visu siuo dalyku, nea ryskiai kazkas ne taip cia man gaunasi.
eurochika parašė:
Paaiskinu is naujo situacija, mano menesiniu ciklas yra 41d. Paskutines menesines buvo balandzio 1d. Siandien butent 41diena. Turetu pasorodyti men. Ant testuku yra…
Bet tarp padarytu testu teigiamo nera,tik ryski antra juostele,bet ne teigiamas.
eurochika parašė:
Gal turite kas teigiamo pavyzdi?
369psl.paziurekit 15cd.teigiamas.
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai