Ramos parašė:
Seimos gydytoja->siuntimas plastikos chirurgui ->siuntimas echoskopijai, jei daugiau nei 5 cm griztat pas plastika (alia pilvo chirurga) ir kalbates del opera…
Kodel "dalinai"? Ar je viska kompensuoja?
Ramos parašė:
Seimos gydytoja->siuntimas plastikos chirurgui ->siuntimas echoskopijai, jei daugiau nei 5 cm griztat pas plastika (alia pilvo chirurga) ir kalbates del opera…
Ramos parašė:
Yra privačių kurios dirba su ligonių kasomis pvz. Baltijos Amerikos klinika. Ten dalinai finansuojama operacija.
mata3 parašė:
Jei jums reikalingas tik issiskyrusiu raumenu susiuvimas tai kompensuoja viska, jei norit/ reikia (o dazniausiai ir nori ir reikia) uz ta praso dasimoketi
Klecke parašė:
Yra privačių kurios dirba su ligonių kasomis pvz. Baltijos Amerikos klinika. Ten dalinai finansuojama operacija.
Nu kaip, NW nedirba, Grybo nedirba Gija nedirba, BAK padengia TIK raumenu susiuvima bet pvz tinklelio ne ir reikia "dasimoketi" skirtuma uz privacia palata ir etc. BAK viena is brangiausiu privaciu kliniku, tai tas "kompensavimas" pas juos kaip lasas juroje 🤣 ir PVZ tas pats Jakutis operuoja ir Santarose
Ramos parašė:
Nu kaip, NW nedirba, Grybo nedirba Gija nedirba, BAK padengia TIK raumenu susiuvima bet pvz tinklelio ne ir reikia "dasimoketi" skirtuma uz privacia palata ir etc. …
Na skirtumas kur mokėti apie 4000 eur ir kur 1800 eur man yra🙂🙂
Klecke parašė:
Na skirtumas kur mokėti apie 4000 eur ir kur 1800 eur man yra🙂🙂
Uzklausiau, mano atveju 900 eur tik kompensuotusi 😖
Ramos parašė:
Uzklausiau, mano atveju 900 eur tik kompensuotusi 😖
Kreipiatės į valdišją ligoninę, padarys echiskopą ir gal iš vis mokėti nereiks
avietuke parašė:
Kreipiatės į valdišją ligoninę, padarys echiskopą ir gal iš vis mokėti nereiks![]()
Tai as jau laukiu savo laiko Santariskese. Cia diskusija buvo, kad BAK bendradarbiauja su ligoniu kasom 🙃 Long story short, gal ir bendradarbiauja, bet mano atveju tas "komensavimas" butu toks mizernas, kad praktiskai uz lodvadienius ir slauga daugiau gausis BAK'e 🤣
onnellisuus parašė:
kaip fainai pas jus, pas mane kaip buvo riebalinis guzas likęs taip ir yra, buvau pas jakutį konsultacijoj, tai jo, be siurbimo niekaip, lazdynai kurie darė plastiką įrangos neturi, tad paliko "likimo valiai". kitaip sakant op. buvo nemokama, bet visas sutvarkymas likusių defektų vis viena nemažai kainuos, matyt tas pats būtų išėję su daliniu kompensavimu kažkur kitur
einu dabar dar į neinvazines prcedūras (kriolipolizė, onda), naiviai tikiuosi, kad gal padės, nereikės siurbimų, bet bus matyt... dėl šlaunų duobė irgi vis dar yra, einu į roll, gal kiek sumažėjo, bet vėlgi pagal jakutį siurbimu išlyginti nepavyks, nebent leist į tą "duobę" riebalus ir t.t., tad kaip sakoma va tiek va tos naudos iš kompensuojamos operacijos, kurios laukta buvo metus laiko : labai akivaizdi pilvo asimetrija ir dar duobė šlaunyje
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai