RGina parašė:
Sveiki, esu is Vilniaus![]()
Pradzioje kreipkites i savo seimos gydytoja, kuris israsys siuntima pas chirurga, …
Aciu labai! Jau uzsirasiau pas seimos daktare
ir baisu, ir laukiu
bus kaip bus bet nepabandes nesuzinosi 🤞🏻
RGina parašė:
Sveiki, esu is Vilniaus![]()
Pradzioje kreipkites i savo seimos gydytoja, kuris israsys siuntima pas chirurga, …
Aciu labai! Jau uzsirasiau pas seimos daktare
ir baisu, ir laukiu
bus kaip bus bet nepabandes nesuzinosi 🤞🏻
Sveikos, ar gali būti, jog diastazė po dviejų nėštumų iš kurių antras dvynukai abu po >3kg yra tik 1.5cm? Pilvo chirurgas nustatė pirštais, bambos išvaržą turiu, ar verta dar eiti pasitikrinti echoskopu? Gal kam teko susidurti ar daroma komp.pilvo plastika esant tokioms indikacijoms?
mazh parašė:
Sveikos, ar gali būti, jog diastazė po dviejų nėštumų iš kurių antras dvynukai abu po >3kg yra tik 1.5cm? Pilvo chirurgas nustatė pirštais, bambos išvaržą turiu,…
Taip verta. Man santarose nustate bambos isvarza 0,5 cm ir 1,5 diastaze. Tai nelabai patikejau.
Kauno klinikos pas Dambrauska apziuroje buvau, 1,5 isvaza ir diastaze 5 cm su virs.
mazh parašė:
Sveikos, ar gali būti, jog diastazė po dviejų nėštumų iš kurių antras dvynukai abu po >3kg yra tik 1.5cm? Pilvo chirurgas nustatė pirštais, bambos išvaržą turiu,…
Manau, nueikite echoskopijai ir tada pasakys tiksliai ar reikia operacijos. Echoskopuotajas zino kokios normos yra ir pasako ar yra idikaciju operacijai
ambe parašė:
Gal kuri parduodate body marena s/m dydzio?
Turiu m dydzio
nikole_ parašė:
Ar 5 men po nėštumo esant diastazei per 3 pirštus dar įmanoma atstatyti kinez pratimais? Ar čia tik operacija gresia? Kokia jūsų patirtis? Kokio dydžio diastazei es…
Turejau 4,5 diastaze aišku ir išvarža virš bambos tad op teko daryti , man jau vien apačia pačią ir aplink bamba skaudendavo pratimus darant ar dirbant sunkiau
1 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai