kiitina parašė:
Sveiki,aš po diastazes operacijos 4 savaitės,bet vis negaliu išsitiesti.Ar yra kam taip buvę?
Taip zinoma. Du menesius neissitiesiau
kiitina parašė:
Sveiki,aš po diastazes operacijos 4 savaitės,bet vis negaliu išsitiesti.Ar yra kam taip buvę?
Taip zinoma. Du menesius neissitiesiau
kiitina parašė:
Žinoma
Visa mėnesį beveik susirietus buvau poto tik atleidinėjo pamažu
Laba, jungiuosi ir as prie sios diskusijos... rugsejo 5d.numatyta pilna pilvo plastika (po dvieju gimdymu turiu diastaze, isvarza, nukarusia oda, riebalu pertekliu ant pilvo... ir to pasekoje nugaros skausma🤦♀️)... Labai nerimauju del pooperacinio laikot.po perskaitytu komentaru sioje grupeje🙈, bet viliuosi, jog viskas praeis sklandziai🙏 Man tik dar keli klausimai neduoda ramybes - ar buvo kas turejote bedu su nugara pries sia operacija ir ar juntamas pokytis, t.y.ar susitvarke bedos su nugara?🤔 Ir kaip jums po sios operacijos pasikeite talijos apimtis? Ar ryskus pokytis i geraja puse? 😊
erikute188 parašė:
Sveikos, gal kas daresi pilvo plastika pas Luka Dambrauską? Maciau dirba siauliuose
Sveiki, aš pas jį dariausi. Deja tik savaitė praėjo po operacijos.
Sveikos 🌷
jei diastazė yra 3.5 cm? Pilvo, bambos srytije išvaržos nėra tik nugaroje kelios. Ar kompensuoja tokius atvėjus?
Gal kas darėtės operacija pilvo plastikos kartu su krūtinės mažinimu ( krūtinė didele, nuo jos nugaros išvaržos) ? Įdomios patirtis, per kiek laiko atsigavote ir grįžote į įprastą ritmą?