xaciux parašė:
as po liezuviu matuoju man jau gera savaite 36,8-37,4 dazniausia 37,1 ir ka katik testa dariaus neigemaso ryt mmm
pas mane irgi tem laikos aukstesne. Sudeleks kazkoks wyksta ;D
xaciux parašė:
as po liezuviu matuoju man jau gera savaite 36,8-37,4 dazniausia 37,1 ir ka katik testa dariaus neigemaso ryt mmm
pas mane irgi tem laikos aukstesne. Sudeleks kazkoks wyksta ;D
rutis82 parašė:
as irgi burnoj matavau buvo taip pas mane dariausi NT visi neigiami buvo gal kokius 6pasidariautada pradejau zaisti su temp matavimu kas pora val ir visada budavo tarp 38.9-37.4 ir NT teigiama parode tik po 5dienu kai mm velavo ir tai vos imatoma vaiduokliuka
![]()
Bet buna taip ,kad NT nerodo II , o ir mmm laiku kaip turi buti ir BT 37.1-37-3(cia mano pusesrej buvo ) poto ji nebekreipe demesio i BT ir NT o pasirodo 4 menesi ,kai staigiai issipute
suprato ,kad nescia ....keistai aisku bet realu ...Taip ,kad musu organizmai visi skirtingi .... O is jusu merginos ,niekas nebandziusio matuotis temp.makstyje arba kitoje skiluteje ?
keista ,bet butu idomu paciai suzinoti ar tai veikia ?
zaliaake16 parašė:
Bet buna taip ,kad NT nerodo II , o ir mmm laiku kaip turi buti ir BT 37.1-37-3(cia mano pusesrej buvo ) poto ji nebekreipe demesio i BT ir NT o pasirodo 4 menesi ,kai staigiai issiputesuprato ,kad nescia ....keistai aisku bet realu ...Taip ,kad musu organizmai visi skirtingi .... O is jusu merginos ,niekas nebandziusio matuotis temp.makstyje arba kitoje skiluteje ?
![]()
![]()
![]()
![]()
zinau mano klasioke 3men nzn kad nescia nes ir mm buvo
ne niekada ten nematavau tik burnoj ir pazasty
zaliaake16 parašė:
Bet buna taip ,kad NT nerodo II , o ir mmm laiku kaip turi buti ir BT 37.1-37-3(cia mano pusesrej buvo ) poto ji nebekreipe demesio i BT ir NT o pasirodo 4 menesi ,kai staigiai issiputesuprato ,kad nescia ....keistai aisku bet realu ...Taip ,kad musu organizmai visi skirtingi .... O is jusu merginos ,niekas nebandziusio matuotis temp.makstyje arba kitoje skiluteje ?
![]()
![]()
![]()
![]()
ne.tik burnoj.cia patogiausia. Kam kur geriau,ten ir matuoja
LinuteA parašė:
ne.tik burnoj.cia patogiausia. Kam kur geriau,ten ir matuoja![]()
kas tiesa tas nemelas
Zinokit tiek visko prisiklausiau ,prisiskaiciau ,kad sueme toks noras isbandyti ....Kazkam keista ir kvaila gal , bet
nuraminau save ir pabandziu tai padaryti
pazastyje 37,1 C ,makstyje 37,5 C ,isangeje 37,6 C o pries tai (valanda atgal , matuodama po liezuviu 37,1) ....taip mane dabar sita C' suitrigavo
matavausi as makstyje, keleta kartu, ryte rode 37.1 , ir tikrai buvau nescia tuo tarpu, o NT teigiama parode po 5 d mmvelavimo, bet buvo gan ryskus jau, ( gaila nestumas nesekmingas
) bet db labai saugau save , nematavau BT tik po 2 d velavimo, pasidariau NT ir teigiamas
ziviliux parašė:
matavausi as makstyje, keleta kartu, ryte rode 37.1 , ir tikrai buvau nescia tuo tarpu, o NT teigiama parode po 5 d mmvelavimo, bet buvo gan ryskus jau, ( gaila nestumas nesekmingas) bet db labai saugau save , nematavau BT tik po 2 d velavimo, pasidariau NT ir teigiamas
![]()
sveikinu su teigiamu testuku ir laikau kumscius ir viskas bus gerais u situo nestumu
ziviliux parašė:
matavausi as makstyje, keleta kartu, ryte rode 37.1 , ir tikrai buvau nescia tuo tarpu, o NT teigiama parode po 5 d mmvelavimo, bet buvo gan ryskus jau, ( gaila nestumas nesekmingas) bet db labai saugau save , nematavau BT tik po 2 d velavimo, pasidariau NT ir teigiamas
![]()
Didziausi sveikinimai
,Stiprybes jums ir gero tau laukimo ...
ziviliux parašė:
![]()
didziausi sveikinimai!!! Aukit ir tvirtekit
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai