saulyte999 parašė:
tau masazo reik anksciau![]()
jauciu vyra pamasazuosiu nervais...
kaip nervina tas tepliojimas... prasidetu mmm arba ne... o ne gyvenima man gadintu...
durne as snd... visiskas hormonu nestabilumas... db as jau linksma...
saulyte999 parašė:
tau masazo reik anksciau![]()
jauciu vyra pamasazuosiu nervais...
kaip nervina tas tepliojimas... prasidetu mmm arba ne... o ne gyvenima man gadintu...
durne as snd... visiskas hormonu nestabilumas... db as jau linksma...
Ivetut parašė:
jauciu vyra pamasazuosiu nervais...![]()
kaip nervina tas tepliojimas... prasidetu mmm arba ne... o ne gyvenima man gadintu...![]()
durne as snd... visiskas hormonu nestabilumas... db as jau linksma...![]()
niu tiesiog visa
pozymiu puokste
saulyte999 parašė:
niu tiesiog visapozymiu puokste
![]()
vakar vakare zliumbiau, kad musu kambarelis lb pelyja ir vyras vangiai reaguoja i kalbas apie remonta...
xaciux... laukiam ziniu
Ivetut parašė:
vakar vakare zliumbiau, kad musu kambarelis lb pelyja ir vyras vangiai reaguoja i kalbas apie remonta...![]()
xaciux... laukiam ziniu
![]()
hhhmmm.... manau, kad veltui sugadinai ta paskuti NT
teks dar viena pirkti
saulyte999 parašė:
hhhmmm.... manau, kad veltui sugadinai ta paskuti NTteks dar viena pirkti
![]()
pfff... svajuko drambliones... ir pries mmm gi hormonai siaucia mums...
buvau i miesta islekus, tai prasiblaskiau, nors tik nupirkau ko reik ir parlekiau.. dar tu smagi, taiis viso db jau sypsaus...
Ivetut parašė:
pfff... svajuko drambliones... ir pries mmm gi hormonai siaucia mums...![]()
buvau i miesta islekus, tai prasiblaskiau, nors tik nupirkau ko reik ir parlekiau.. dar tu smagi, taiis viso db jau sypsaus...![]()
na, svarbiausia, kad smagu, o visa kita bus kaip bus
Sveikos mergaites, na matau kai kurioms psichoze prasideda, pasitvirtino taisykle kurios nepastoja per antra cikla uzsilaiko ilgiau, tad apsisarvuokite gelezine kantrybe ir ,,megaukites"planavimu. man is vis buvo vienas zingsnis iki depresijos bet prasidejo darbai, idejos apie bendra nuosava versla ir va kaip visko nebuta:))esu linksma, siandien istojau ir po metu turesiu trecia diploma
spurga_e parašė:
Sveikos mergaites, na matau kai kurioms psichoze prasideda, pasitvirtino taisykle kurios nepastoja per antra cikla uzsilaiko ilgiau, tad apsisarvuokite gelezine kantrybe ir ,,megaukites"planavimu. man is vis buvo vienas zingsnis iki depresijos bet prasidejo darbai, idejos apie bendra nuosava versla ir va kaip visko nebuta:))esu linksma, siandien istojau ir po metu turesiu trecia diploma![]()
ot saunuole!
saulyte999 parašė:
na, svarbiausia, kad smagu, o visa kita bus kaip bus![]()
modeliuoju naujus tufliukus...
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai