saulyte999 parašė:
sveikaTD gali ir netiksliai OVdiena parodyti
![]()
taj dazniausiai netiksliai ir rodo, cia kad mazdaug orentuotis, o seip pagal sawo organizma reik ziuret. Pwz pas mane cia rodo 14c.d. O istikruju wyksta 18c.d.
saulyte999 parašė:
sveikaTD gali ir netiksliai OVdiena parodyti
![]()
taj dazniausiai netiksliai ir rodo, cia kad mazdaug orentuotis, o seip pagal sawo organizma reik ziuret. Pwz pas mane cia rodo 14c.d. O istikruju wyksta 18c.d.
saulyte999 parašė:
14 diena-klasikinis variantas, kai ciklas 28 dienos, retai kada taip buna![]()
taj wat,delto ir ziuriu pagal pojucius ir BT =)
ruta26 parašė:
man TD rode, kad ov 21d, tai 20d pradejom bandymus, tai bus matyt :)jei dar veluos kokias 3d, vel reikes testa pirkti![]()
bet taj pagal tai wisiskai pasikliaut neturetum. O pojucius kokius jautei per ov? nebutinai atskaiciuot 14d tarpas iki mmm po ov gali buti 9-17d
as jokiu pojuciiu nejauciu..visiskai nieko. Net neatkreipiau demesio kada buna.. tai vat bandem su draugu 3,6,8 dienomis..ovuliacija nurode 5diena..tai nezinau..nemanau kad 5...manau kad kokia 8-10dienomis sio men bus..tai gal tada dar ir siandien pabandysim
beja mokiausi biologija, tikrai gerai, bet nesuprantu kaip kitos sako kad pastoja po menesiniu, per menesines, jeigu visur raso kad moteris pastoja tik per ovuliacijos dienas. tai as taip ir nesuprantu, ar butent per ovuliacija pastojama kad kiausinelis subresta ir yra pasiruoses apvaisinimui, ar bet kada, ir kartais net per menesines..
SavanaMil parašė:
as jokiu pojuciiu nejauciu..visiskai nieko. Net neatkreipiau demesio kada buna.. tai vat bandem su draugu 3,6,8 dienomis..ovuliacija nurode 5diena..tai nezinau..nemanau kad 5...manau kad kokia 8-10dienomis sio men bus..tai gal tada dar ir siandien pabandysimbeja mokiausi biologija, tikrai gerai, bet nesuprantu kaip kitos sako kad pastoja po menesiniu, per menesines, jeigu visur raso kad moteris pastoja tik per ovuliacijos dienas. tai as taip ir nesuprantu, ar butent per ovuliacija pastojama kad kiausinelis subresta ir yra pasiruoses apvaisinimui, ar bet kada, ir kartais net per menesines..
ne wiena atweji zinau, kai pastojo po mmm iskart. taj tu nelauk tu waisingu dienu, o tiesiog mylekites wisa menesi, ir uzkibs ;)
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai