Simonele parašė:
Labas rytas, labas rytas. Kaip nuotaikytes?
Niu neblogos nuotailytes.Sianakt spnavau kad sedziu valtyje ir aplink mane vandeny plaukioja zuvys.paskaiciau sapnininke kad toks sapnas pranasauja nestuma...
idomu kaip cia bus....
Simonele parašė:
Labas rytas, labas rytas. Kaip nuotaikytes?
Niu neblogos nuotailytes.Sianakt spnavau kad sedziu valtyje ir aplink mane vandeny plaukioja zuvys.paskaiciau sapnininke kad toks sapnas pranasauja nestuma...
idomu kaip cia bus....
Simonele parašė:
o jus daretes kokius tyrimus? ar medikai liepe laukti metus?
Simonele uzjauciu as tave kad tau sitaip atsitiko, tikrai gaila
As buvau pas gine, ji padare tyrimus ir sake kad pas mane viskas tvarkoje ir liepe laukti, jeigu po metu nieko neiseis tada sake darysim kitus tyrimus
Simonele parašė:
pirma menesi si testa dariausi su didziuliu susidomejimu, bet kad nuolat buvo tas pats, viena ryski juostele,o kita ne, per mmm ir pasidariau, tas pats. nusprendziau,kd "sukirmyje" tie testai. tas si antra cikla dariausi tik todel,kd isgadinti juos visus ir kita men nebesukti galvos. bet va parode dvi juosteles ryskias,kai jau visai nebesitikejau. Mmmm buvo keistos, tad jei neskaiciuosiu tu pirmu penkiu nenormaliu dienu, tai kaip tik gautusi ryskios juosteles 14-15 ciklo diena,o jei skaiciuoju tas 5 nenormalias dienas (viena diena tepliojau, 2 dienas siek tiek daugiau nei tepliojimas ir vel 2 dienos tik vos vos, galvojau jau mmmm baigesi, bet kai papludo kitas tris dienas, kad bijojau is namu iseiti) gaunasi 19 ciklo diena, tad va... sako menesiniu cikla reikia skaiciuoti nuo pirmo kraujo lasiuko,bet mano atveju visai ne
siuos testus pirkau netu, labai pigiai isejo. dabar ir NT uzsipirkau tikriausiai pusmeciui![]()
Tai ir man idomu butu pabandyti ta testuka, idomu kas ten per daiktas
xaciux parašė:
jo draugei 2sav nerode bet kazi kodel juk net pastojo iskart is po mmm o ne ciklo vidury... siandien 7diena kai ju neraas labai jau noriu mmm nenoriu pas daktaru eit ir vel visokius vaistus pumpuot ir aplamai nenoriu daktaru jau gana kai cia buvau del to svaigimo kai mane isbade
o vistiek nieko neissiaiskino o vistiek galva svaigsta
Xaciux, o kas tau buvo su tuo galvos svaigimu? ar pasake daktarai nuo ko taip? nes man irgi svaigsta galva kelis menesius, tai as jau vis pagalvoju tada kad gal jau cia taip reikia ir prisisvajoju kad gal jau laukiuosi, bet vis sulaukiu savo mmm
erikucia337 parašė:
Niu neblogos nuotailytes.Sianakt spnavau kad sedziu valtyje ir aplink mane vandeny plaukioja zuvys.paskaiciau sapnininke kad toks sapnas pranasauja nestuma...idomu kaip cia bus....
![]()
niu matai, ziu, ir issipildys. dazniau sapnuok
kai laukiausi antra karta vis sapnavau kudikius, bet tada dar nezinojau,kad laukiuosi. laukiu kada vel pradesiu sapnuoti
Anuskaa parašė:
Simonele uzjauciu as tave kad tau sitaip atsitiko, tikrai gaila![]()
As buvau pas gine, ji padare tyrimus ir sake kad pas mane viskas tvarkoje ir liepe laukti, jeigu po metu nieko neiseis tada sake darysim kitus tyrimus![]()
joooo tik medikai taip gali, juk ne jiems laukti
aisku o eiti privaciai reikia pinigine papurtyti neblogai... nu tikiuos,kad tave greiciau gandriukas aplankys nei po metu
Anuskaa parašė:
Tai ir man idomu butu pabandyti ta testuka, idomu kas ten per daiktas![]()
![]()
paziurek nete, gal kur pigiai rasi. as gyvenu ispanijoje. td nezinau kaip Lt. vaistinese testai brangus, nes juostele, kuria parduoda netu, buna plasmasiniame apvalkale, o nete, ji tik juostele, plonute, mazute ir kainuoja penkis kart pigiau
pabandyk
sveikute
va mano OV testukai tik dvi dienas teigiami ir buvo, vis tik tiesa,kad pastojimui turim nedaug laiko. o tau per ov skauda krutine? kaip tik pastebejau, kad ta diena kai testas buvo teigiamas skaudejo krutine, vakar net prisiliesti prie speniuku negalejau. as cia ateiciai,kad kai neturesiu testuku zinociau kada tos vaisingos dieneles... ir man putka niezti, o ginius tik pirmadieni
o kaip tu, mmm vis dar veluoja?
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai