Griv. parašė:
o tos kurios laiket regitroj jau , kokios ten masinos ta prasme dyzelis ar benzas? mokykleles dyzelis , tai viskas ok, pas vyra benzas ir jautresne sankaba tai seim…
man atrodo tik dyzeliai juk dabar ekologiniai vaziavimai ar kaip ten
Griv. parašė:
o tos kurios laiket regitroj jau , kokios ten masinos ta prasme dyzelis ar benzas? mokykleles dyzelis , tai viskas ok, pas vyra benzas ir jautresne sankaba tai seim…
mamulyte1 parašė:
jus kalbat apie tai kad ivazinejant matot kad netilpsit ir jus domina ar galima pavaziuot i prieki?tai taip tikrai galima man instruktorius sake taisykis kaip nori …
Aciu butent to ir klausiau
mamulyte1 parašė:
Dyzelis pagal ekologija labiausiai tersiantis aplinka kuras, det to valdzioj pamastymu yra juos papildomai apmokestint
raudonas debeselis parašė:
Aciu butent to ir klausiau
kad skaiciau tai brnt kauno regitroj dyzeliniai
mamulyte1 parašė:
kad skaiciau tai brnt kauno regitroj dyzeliniai
Taip dyzeliai, pataisiau tik del ekologiskumo
Taip dyzeliai, pataisiau tik del ekologiskumo![]()
taip taip ?
mamulyte1 parašė:
nes manes T mokino tik gatvej aikstelei nemokino![]()
Mieste bus T regitroj, del mokyklinio tiksliai nezinau, bet T tai aikstelej reiks daryt bent man
Mokyklinis ketvirtadieni, antradieni dar varysiu i kauna, paskutinis vaziavimas
Zinoma kad galima taisytis
Griv. parašė:
Dyzeliai
mamulyte1 parašė:
ir man iskilo pora klausimumokykliniam egze aikstelei visus pratimus daro? ar tik kelis? o regitroj T sankryza aikstelei ar gatvej?
Aciu
![]()
As mokykliniam dariau gyvatele ir viena pratima. o regitroj t forma gatvej,jau sakiau. blogas instruktorius jei nemokina mieste
Burburbur parašė:
Zinoma kad galima taisytis
mane mieste ir mokino T forma as nemoku jos aisktelei daryt.
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai