Kamilė_3 parašė:
Mano gydytoja padavė lapuką, merginos sako nėra vietų visai, nežinom kaip bus. Tada aš pati paklausiau tai gal man paieškoti per esveikatą? Ir jos paantrino, kad ga…
Pas Miliuviene yra
Kamilė_3 parašė:
Mano gydytoja padavė lapuką, merginos sako nėra vietų visai, nežinom kaip bus. Tada aš pati paklausiau tai gal man paieškoti per esveikatą? Ir jos paantrino, kad ga…
Pas Miliuviene yra
būsimamamytėėė parašė:
Pas Miliuviene yra
Nebėra 🥺
Kamilė_3 parašė:
Nebėra 🥺
geriau skambinti, nes e-sveikatoje nebuvo tokio laiko, kokio man pasiūlė, būna dar jūs užrašo į eilę ir po to perskambina, kai atsilaisvina
saulėtoji0 parašė:
geriau skambinti, nes e-sveikatoje nebuvo tokio laiko, kokio man pasiūlė, būna dar jūs užrašo į eilę ir po to perskambina, kai atsilaisvina
Ačiū, bandysiu 🙏
Auksele233 parašė:
Sveikos merginos buvau ir aš šiandiena pas Baušytę
Dbr pasirodyti reikės 3 ciklo diena per menesines patikrins ar nėra kiaušidžių cis…
As turejus 2020 lp, bet po jos seke 2 uztrigimai kairej pusej, tai Vaigauskaite dare man pratekamuma. Jo kaip ir nenorejau del skausmo, bet as nieko nejutau. Su kairiu kaip ir buvo pastriginas minimalus, bet daugiau suleido skyscio ir pratekejo. Ka noriu pasakyti, tai gal geriau darytis pratekamuma, nes kiekviena operacija mazina kiausidziu rezerva.
Liepai parašė:
Merginos kaip atsidekojot gydytojoms? Man paskutinis susitikimas su gyd. gruodžio 30, noriu kažką padovanoti, bet nežinau ką.
Didelį nuoširdų AČIŪ ❤️
Liepai parašė:
Merginos kaip atsidekojot gydytojoms? Man paskutinis susitikimas su gyd. gruodžio 30, noriu kažką padovanoti, bet nežinau ką.
Gydytojai gauna algas, o mums ir taip daug kainuoja šitie reikalai, tai manau Ačiū yra didžiausia padėka, o ypač kai yra rezultatas geras ir joms smagu ❤️
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai