Usne123 parašė:
Sveikinimai jums tikrai ❤️ Nezinau mums skyre papildus ir sekanti mėnesį pastojau bet per mėnesį ir pakito nuo 3 iki 17 tai va ir neaisku. Bet siaip svarbu kad daba…
Kokia pas jus buvo beda koks judrumas buvo?
Spermos tyrimai – tai vyro sėklinio skysčio tyrimai, įvertinantys vyro vaisingumo lygį ir vyro lytinių bei reprodukcinių organų sistemos funkcijas. Skaityti
visą straipsnįUsne123 parašė:
Sveikinimai jums tikrai ❤️ Nezinau mums skyre papildus ir sekanti mėnesį pastojau bet per mėnesį ir pakito nuo 3 iki 17 tai va ir neaisku. Bet siaip svarbu kad daba…
Babydream parašė:
Gal galėtumėt pasidalint savo vyro spermograma!? 🙏 Gal daug jų buvo milijonų ir greitu labai ir del to ta forma tampa nereikšminga
Sveiki, surašysiu svarbiausius rodiklius. Pirmas skaičius-vyro rezultatas, antras norma(daugiau arba lygu)
Concentration: 75.0M/mL | 15M/mL
Total Sperm Number: 322.50M/mL | 39M/mL
Total Motility: 93% | 40%
Progressive: 80% | 32% iš jų:
Rapid 42%, Slow 38%, NonProgressive 13%, Immotility 7%
Karga parašė:
Sveiki, surašysiu svarbiausius rodiklius. Pirmas skaičius-vyro rezultatas, antras norma(daugiau arba lygu)
Kad atrodo labai gerai viskas😄
Lelele parašė:
Kad atrodo labai gerai viskas😄
Taip, viskas labai gerai, iškyrus tai, kad normalių formų siekia tik minimalią ribą.
Babydream parašė:
O jusu kiap spermograma atrodė?![]()
Lelele parašė:
Mes siaip spermos nesugalvoju būtume tirtis bet aš vis persileisdavau 7 savaite o pa mane bėdos nerado, tai spėjimas buvo kad gal apvaisinta netinkamas spermatozoidai. O paskyrė mums serapinas papildus nes jis tyrė kaip ir mama sako mus iki molekules
Babydream parašė:
O jusu kiap spermograma atrodė?![]()
Karga parašė:
Ačiū už sveikinimus! 🌷 Jokia paslaptis čia- Jurgis Pleskačiauskas 😬
Jis gal pagal senus kriterijus vertina, ne pagal Kriugeri. Pagal senus tai ten ir skaiciai 20-30proc. Pagal Kriugeri 4proc norma ir vyrui kaip ir minejo 4proc yra gerai
Stirniukė parašė:
Pati blogiausia va tokia..
Gal netinkamai čia sperma buvo priduota? 😲
Babydream parašė:
Gal netinkamai čia sperma buvo priduota? 😲
Kad vietoje pridavė. 🙈 nors man ten keistai buvo viskas. Pridavė 11h ryte, atsakymą gavom prieš darbo pabaigą🤔
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai