pušynėlis parašė:
Jeigu narė nenorės, aš prigriebčiau![]()
Perleidžiu, aš dar pasidomėsiu. Ačiū
Spermos tyrimai – tai vyro sėklinio skysčio tyrimai, įvertinantys vyro vaisingumo lygį ir vyro lytinių bei reprodukcinių organų sistemos funkcijas. Skaityti
visą straipsnįpušynėlis parašė:
Jeigu narė nenorės, aš prigriebčiau![]()
Perleidžiu, aš dar pasidomėsiu. Ačiū
Utopija parašė:
Sveikos, gal galit pakomentuot rezultatus? rezultatas normospermija, kiek suprantu viskas gerai, o 14% normalių, tai čia santykinai geras procentas?
Viskas gerai 👌
Otilijaa1996 parašė:
Sveiki, gal galite pakomentuoti, vizitas pas daktarą tik kitą sav. Graužiam nagus
O isvadu neparase? Labai neryski foto, bet kiek matau, tai mazas kiekis spermatozoidu, taip pat greitai judanciu ir visi turi patologijas. Tai laukit vizito pas gydytoja
Sypt2022 parašė:
O isvadu neparase? Labai neryski foto, bet kiek matau, tai mazas kiekis spermatozoidu, taip pat greitai judanciu ir visi turi patologijas. Tai laukit vizito pas gyd…
Otilijaa1996 parašė:
Ne išvadų nėra [img]
Del kiekio ir greicio, tai dar ne taip blogai. Tik daug blogiau, kad visi turi patologijas. Kiek bandote laiko pastoti?
Sypt2022 parašė:
Del kiekio ir greicio, tai dar ne taip blogai. Tik daug blogiau, kad visi turi patologijas. Kiek bandote laiko pastoti?
Jau metai...
Otilijaa1996 parašė:
Jau metai...
Na apsilankysite pas gydytoja ir matysite ka rekomenduos daryti toliau
Sypt2022 parašė:
Na apsilankysite pas gydytoja ir matysite ka rekomenduos daryti toliau![]()
O gal galite plačiau papasakoti apie tuos sermatozoidus su patologija? Nelabai suprantu ir mažai info randu.
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai