saule leo parašė:
Na matot negatyvas sklindantis is jusu tikrai nedomina.
O kur Jus cia matot negatyvuma mano, as sneku faktais. Jei manote, kad atradote stebuklinga apsisaugojimo priemone, kuri nekenkia, turiu Jus labai nuvilti.
saule leo parašė:
Na matot negatyvas sklindantis is jusu tikrai nedomina.
O kur Jus cia matot negatyvuma mano, as sneku faktais. Jei manote, kad atradote stebuklinga apsisaugojimo priemone, kuri nekenkia, turiu Jus labai nuvilti.
@Lauruciukas@ parašė:
Turejau drauge, kuri tragiskai nukentejo nuo Mirenos, bet matau Jums tai neidomu.
Man kilo klausimas,jus suprantat ,kad visi vaistai,nesvarbu kokios paskirties,turi salutini poveiki?kad net nuo paprasto veido kremo,plauku dazu Ar depiliacines priemones gali pasireiksti salutinis poveikis?AR dabar del to niekuo nesinaudot?
@Lauruciukas@ parašė:
Kodel jus manot,kad mes isivaizduojam kad ji neturi salutinio poveikio?aisku turi.tik nebutinai visom jis pasireiskia.kontraceptines tabletes irgi turi salutini poveiki.ir daug didesni nei Mirena.ir antibiotikai turi,net vitaminai turi salutini poveiki.
@Lauruciukas@ parašė:
Ka jus vadinate maisto papildais? Mes naudojame viska, ka galima gauti is gamtos. Goji uogas, Camu camu, chia seklas ir t.t.
dabar labai daug sutinku žmonių, kurie neigia mediciną siūlydami panacėjas nuo visų ligų- GNLD natūralius masito papildus, tai pamaniau, kad Jūs viena iš jų.
@Lauruciukas@ parašė:
Tai, vaiku neskiepiju, maitinuosi sveikai ir niekada nesergu as ir mano seima. Kai buvau maza, gavau visko, uz tai savo tevams tikrai niekada nepadekosiu. Taciau pa…
Tai kodel jus tokia tobula lendat I musu tokiu netobulu temas?as pvz IR vaikus skiepiju Ir vaistus mes geriam Ir kosmetika naudojam.o jus speju turbut net masinos nevairuojat Ir viesuoju transportu nevazinejat,juk ismetamosios dujos turi salutini poveiki aplinkai,o kartu Ir jum.atsiprasau uz sarkazma,bet ,kad juokinga daros.
@Lauruciukas@ parašė:
Ka jus vadinate maisto papildais? Mes naudojame viska, ka galima gauti is gamtos. Goji uogas, Camu camu, chia seklas ir t.t.
O jus miela negatyvo skleideja, skaitet apie Goji uogas?
Neskleiskit cia savo ereziju, nepatinka kas apeikit..
NEREIKIA brukt savo istikinimu kitiems. Kas kaip nori tas taip gyvena.
sveikos mamytės,
Matau, kad labai jau čia karštos diskusijos vyksta. Nesuprantu tokių mamų, kurios galvoja, kad yra idealios.Idealių žmonių nebūna. Kai atsiranda tokių ale tai "idealių" tai paskui ir grįžta visos ligos, kurios jau buvo beveik išnykusios, nes vat kažkuri mamytė sugalvojo kaip išsiskirti iš kitų (juk tai lietuvėms įprasta - pasirodyti reikia) ir nusprendė, kad va aš neskiepysiu savo vaikų ir būsiu kitokia, na o ko pasekoje atsiranda ir kitų pasekėjų, kurios taip pat nori išsiskirti. Kiekviena mama žino, kas geriausia jos vaikui, bet nereikia perdėti tokiais rimtais dalykais.Neesu aš prieš vaistines žoleles iš gamtos, jos tikrai padeda peršalus ar rimčiau susirgus, bet kas per daug tai tas nesveika. Esu ir aš įsidėjusi Mireną spiralę ir esu patenkinta, jokių šalutinių požymių nėra.
@Lauruciukas@ parašė:
Turejau drauge, kuri tragiskai nukentejo nuo Mirenos, bet matau Jums tai neidomu.
Man įdomu sužinoti kas nutiko Jūsų draugei dėl Mirenos.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai