Wenita parašė:
O man 3 men.tepe
O dievuliau!!!!
Wenita parašė:
O man 3 men.tepe
O dievuliau!!!!
Anon parašė:
As 8 menesius vargau su tepliojimu. Kad pamatytum rezultatus, kartais reikia kantrybes..![]()
![]()
![]()
Nu per tiek laiko gali kantrybes netekt belaukiant
Lolo88 parašė:
O dievuliau!!!!
Ginekologe iskart perspejo, kad gali iki puses metu tepti, tai tam nusiteikusi buvau, bet truputi trumpiau viskas vyko
O dabar, turiu ja virs metu, kas menesi reguliariai patepa pora dienu ir po visu mmm. kitoms jos visiskai dingo, bet mane dar aplanko
gintare191 parašė:
kaip manot ar spirale gali sujaukti hormonus organizme? atsirado nezmoniskas prakaitavimas , plauku slinkimas, oda paberta... issityriau skydliauke viskas tvarkoje,…
Jei hormonine spirale tai tikrai taip.jei paprasta nezinau.
saule leo parašė:
Jei hormonine spirale tai tikrai taip.jei paprasta nezinau.
Mirena
gintare191 parašė:
Mirena
Tai gali
gintare191 parašė:
kaip manot ar spirale gali sujaukti hormonus organizme? atsirado nezmoniskas prakaitavimas , plauku slinkimas, oda paberta... issityriau skydliauke viskas tvarkoje,…
Tikrai gali, man paciai pasidare lb riebi veido oda, beria spuogais, siaubingai riebaluojasi plaukai. Dziaugiuos, kad bent svoris neauga, nes kitos ir si malonuma kartu su spirale gauna.
na paaugliškų spuogų ir aš susilaukiau, bet čia kiek žinau normalus poveikis, per pusę metų šitię dalykai susitvarko... aš tai kadangi žinojau, kad man hormonai netvrakoj, tai man Levosert kaip tik reikalus patvarkė....
o dėl plaukų slinkimo - po pirmos dukro sgimimo, kaip tik panašiai po 2 m buvo ir man žiaurus plaukų slinkimas, gal tiesiog sutapimas,,,?
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai