Cowgirl parašė:
Gal man ji netinkasilpnumų nebėra, bet nuolat maudžia nugarą, pilvo apačią, raižo panašiai kaip kad vidurius kai susuka
bet neteplioja, šiuo atveju …
Na, kaip tau.
Cowgirl parašė:
Gal man ji netinkasilpnumų nebėra, bet nuolat maudžia nugarą, pilvo apačią, raižo panašiai kaip kad vidurius kai susuka
bet neteplioja, šiuo atveju …
Na, kaip tau.
Liepos dukra parašė:
Na, kaip tau.
Šiandien jau nieko, jaučiasi pamaudimai, bet tikrai ne skausmas, gal prisipratinsiu aš ją
o jums yra tepliojimai? Man po įdėjimo tik 2 dienas patepliojo, bet čia turbūt po pačios procedūros taip.
Cowgirl parašė:
Šiandien jau nieko, jaučiasi pamaudimai, bet tikrai ne skausmas, gal prisipratinsiu aš jąo jums yra tepliojimai? Man po įdėjimo tik 2 dienas patepliojo, bet čia…
Tą pačią dieną dar patepliojo ir viskas. Vyras sako, kad nejauti, tai gal neįdėjo
Liepos dukra parašė:
Tą pačią dieną dar patepliojo ir viskas. Vyras sako, kad nejauti, tai gal neįdėjo![]()
Aha, daug kainuoja, sau pasiliko
O jūs randat siūliukus? Skaičiau anotacijoj, kad labai lengva patikrinti, ar ji yra - užčiuopi siūlus. Aš nieko ten nerandu
Cowgirl parašė:
Aha, daug kainuoja, sau pasilikoO jūs randat siūliukus? Skaičiau anotacijoj, kad labai lengva patikrinti, ar ji yra - užčiuopi siūlus. Aš nieko ten nerandu :hmm…
Man buna uzciuopiu poto turbut pasislenka ir nieko nerandu as ten 😂🤭
viltesim parašė:
Sveiki, turiu tokia pat levosert ir tik isejus irgi buvo silna svaigo galva, keleta dienu jauciausi prastai, tada eme gereti - kaip ginekologe sake, jei nori greici…
kokiu būdu tikrino po mėnesio?
Cowgirl parašė:
Aha, daug kainuoja, sau pasilikoO jūs randat siūliukus? Skaičiau anotacijoj, kad labai lengva patikrinti, ar ji yra - užčiuopi siūlus. Aš nieko ten nerandu :hmm…
Kaip tau sekasi
?
Liepos dukra parašė:
Kaip tau sekasi?
Neblogai
dar maudena, kai kada jaučiu tą nemalonų diegimą (net nežinau, nuo ko tai priklauso, tiesiog jau atsikeliu skaudančiu pilvu). Bet iš esmės bent kol kas didesnių šalutinių reiškinių nepastebėjau. O kaip jums?
Cowgirl parašė:
Neblogaidar maudena, kai kada jaučiu tą nemalonų diegimą (net nežinau, nuo ko tai priklauso, tiesiog jau atsikeliu skaudančiu pilvu). Bet iš esmės bent kol kas …
Na aš vis dar galvojime ar įdėjo
Dar pakentėk, gal tau ilgiau taikosi.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai