dayaNuray parašė:
kad kam duot veltui, jei gali parduot.
Gudrutis.
dayaNuray parašė:
kad kam duot veltui, jei gali parduot.
Gudrutis.
Aš pamenu su savo broliu ginčijausi, jam dabar 7 metai bet tada buvo gal 5-6 metai
Aš: Tu gaidys, tu gaidys (negražei skamba bet juoką jis suprato)
Brolis: O tu dedi kiausinius! (Matomai norėjo mane višta išvadint)
Dar vienas buvo:
Aš: Tu paukštukas.
Brolis: O tu pautas! (Tikriausiai norėjo pasakyt paukštis)
Ir dar vienas kai buvo jam gal 3-4 metukai, stovim prie Nemuno, o vandeny toliau bebras plaukia, sakau Armandukai žiūrėk bebras plaukia.....tada apie 10s tyla..... ir šaukia jis:
- Bebe.
labuka visoms
sian is ryto rengiu savo maziu i darzeli (6.00 keliames), o jis
-mama, nu tu ka, nematai ruduo uz lango, tamsu, jokiu darzeliu
sakau kad dar ankstyvas rytas ir saulyte dar miega, tada jis traukia nosi ir sako
-tu ka nematai as labai persales, jokiu darzeliu...
sakau kad ilasinsiu lasiuku eteriniu, o jis-
-nu tu ka is manes eis kvapas kaip nuo kaledines eglutes, tai ka as busiu kaledu senelis?? juk as persales ir dabar ruduo
(p.s mano maziui dar tik 3 metai)
buvom isvyke i kelione ir ten,restorane ivyko labai juokingas ivykis..
sedejo prie vieno staliuko mamyte su dukrele(2m) o mes sedejom toliau siak tiek nuo ju..kai musu mergyte jau pavalge-visada pradedavo lekstyt ten atgal(Egipte vaikam leidzia viska) ir ta mergyte pamacius kaip smagu palaike kompanija..tai va-laksto laksto-mazoji vis atbega iki musu staliuka ir mama,pagauk mane ir juokes...o ta mergyte vis ziurejo i tai prie musu staliuko..o paskui kazkaip supainioko ir atbega prie merginos(panasi gan i mama jos) ir bando uzlipt pas ja...o ta nesupranta kas viksta...pamate tos mergytes mama,ka daro jos vaikas-ir tiesiog luzo...bet megrgyte ne iskart suprato,kad supainiojo...dar ilgai ziurejo-tai i mama tai i ta mergina...juokes visi,kas mate..
Karinai maisydavosi zodziai 'siandien' 'dabar' 'rytoj' ir 'vakar'. Sakau as jai:
- Karina, einam valyt dantuku.
- Ne, mama, vakar.
- Vakar, tai jau kas buvo, o siandien, tai dabar. Einam valyt dantuku.
- Ne, mama, einam dabar.
- Taip, dukryte, einam dabar
- Ne, mama, as nenoriu, einam siandien!
Ir taip iki begalybes
Dabar jau issiaiskinom, kas ir kaip
Kai Aidui buvo apie 2m megejas buvo lakstyt be trusikėliu plika dupce
Viena diena kalbam apie kate kad gera kate peles gaudo Aidukas sedejo šalia musu tik pakilo nuo kedes ir y spinta atsineše trusikelus ir sako apmauk kad katė mano pelės nepagautu
Ir po šei diena nieka nelaksto plika dupce saugo nuo kates savo pele
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai