Simesh parašė:
O man atvirkščiai sakė, kad kaip tik anksčiau pajausiu🤣
Jums gydytoja taip sakė? 😊
Simesh parašė:
O man atvirkščiai sakė, kad kaip tik anksčiau pajausiu🤣
Kinderis2022 parašė:
Man atrodo kaip tik kai placenta priekineje sienoje silpniau juntama. Gal cia mitas, nezinauskaiciau taip 🫢
Žinokit aš irgi taip skaičiau ir tikrai galvojau, kad pradėsiu jausti žymiai vėliau, bet pati gydytoja sakė kiekvienas atvejis individualus, mano atveju, tikrai jau galima pajust labai mažus judesiukus
Angryfox parašė:
Tikrai taip, kaip placenta priekyje vėliau pradedama jausti 😊
Man sakė,kaip tik ginekologas,kad tai mitas dėl placentos ,kad priekyje ir vėliau judesius pajausi. 😁 šiaip tikrai žinau,kas priekyje placentą turėjo ir anksti pajuto judesius. Su pirmagime aš 19sav pajutau judesius,tai kaip ir normaliai 😁
Angryfox parašė:
Taip, nes dar ir paklausiau kai pasakė kad priekyje, sakau o ką tai reiškia, sako greičiau jausit judesius 🙂
Siandien kaip tik ejau privaciai pas ginekologe, kad pries atostogas paziuretu ar tikrai viskas ok.
Uzklausiau del tu judesiuku, nes pas mane taip pat priekineje sienoje placenta, sake tiesiog veliau dazniausiai pajunta, bet sako nera ko jaudintis, cia nuo to nieko blogiau.
Simesh parašė:
Taip, nes dar ir paklausiau kai pasakė kad priekyje, sakau o ką tai reiškia, sako greičiau jausit judesius 🙂
Kinderis2022 parašė:
Siandien kaip tik ejau privaciai pas ginekologe, kad pries atostogas paziuretu ar tikrai viskas ok.
Kaip įdomiai! Tai gaunasi kad tikriausiai man ne taip pasakė 🫣😀 bet tas tai taip. Jokio skirtumo 😊
Gal dar ir nuo organizmo priklauso..
Bet va draugei sake taip pat placenta buvo priekineje sienoje, tai sake isvis beveik nejausdavo, sako neramu vis buvo
Simesh parašė:
Kaip įdomiai! Tai gaunasi kad tikriausiai man ne taip pasakė 🫣😀 bet tas tai taip. Jokio skirtumo 😊
Olguciukas parašė:
Sveikutės, ar jaučiat judesius kokius nors. Aš dar ne. Skaičiau kad pradedama jausti nuo 16 sav. Man kaip dar 2 sav. iki 16, bet daktare užklausė ar jaučiu. Tai sun…
Aš pirmus judesiukus pajaučiau jau užvakar nakti
3 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai