Turtle parašė:
O gal kuri yra bandziusi gerus antspenius ir galit rekomenduot? galvoju is anksto pasiruosti del visa ko![]()
Medela
Turtle parašė:
O gal kuri yra bandziusi gerus antspenius ir galit rekomenduot? galvoju is anksto pasiruosti del visa ko![]()
Medela
Sveikos. Noriu trumpai pasisakyti žindymo tema. Nieko nenoriu nei įkalbinėti nei įžeisti. Galbūt kažkurią įkvėpsiu, ypač pirmą vaikutį gimdančią. Liūdnai skamba komentarai, kad vis daugiau mamų nežinda. Aš kaip tik pasakysiu, kad šiuo metu žindymas kaip tik populiarus, pritaikytos erdvės, ŕūbai, palankesnis žiūrėjimas ir tt.
Aš laukiuosi 4 vaikelio. Pirmas buvo cp, po ko sunkuai sekesi zindyti, bet ismokau ir maitinau virs metų. Antrą vaikeli žindžiau 3,5m, trečią 4m. Dirbti su visais isejau nuo metu, sportavau, jauciausi nuostabiai, svorus greitai grįžo. O svarbiausia turiu nuostabų ryšį su savo vaikais (didieji paaugliai). Man patiko ideja, kad zindomas vaikas uzauga nuolat glaudziamas mamos, dideja jo saviverte, jis ismoksta greitai nurimti, yra empatiskas, aukstesnis intelekto koefic. O kur dar imuniteto stprinimas ir tt., juk zindymas ilgalaikeje perspektyvoje apsaugo nuo letiniu ligu, tokiu kaip vezys ir diabetas tiek mamą, tiek patį vaiką. Nesinori daug plėstis, tiesiog pasidomėkit, paskaitykit plačiau apie žindyną, jo naudą tiek pačiai mamai tiek vaikui. Žindykit bent iki 6men.ir tai jau bus nuostabu.
Turėdama 9 metų žindymo patirtį gailiuos tik vieno, kad pirmąjį vaiką maitinau trumpiau, nes buvau jauna ir klausiau kitų nuomonės.
Turtle parašė:
As busima pirmakarte, is patirties neparekomenduosiu, bet zindymo tema dometis labai patinka ig profiliai: @ilona_grigutiene ir @ketvirtasistrimestras , gal taip rasit naudingos info 😊
Ketvirtasis trimestras yra ir keletas postuku apie antspenius, as daug skaitinejausi, ieskojau rekomendaciju, tai isigijau siuos: medela contact

As atsimenu turejau Avent antspenius, bet gal viena ar du kartus panaudojau, kai labai spenelius skaudejo, bet siaip labai nemalonus jie man buvo 🫠
O siaip nepabijokit "siurksciau" vaikiuko apziojimo pataisyti, kai valgo, kad ir kokie jie trapus atrodo. Lupa su pirstu kabinkit, uz smakriuko zemyn patempkit, pirsta i zanda kiskit ir taisykit iskart apziojima, nekentekit
nei jiem ten skauda, nei ten jus ka siurksciai darot. Man pirma karta atrode, kaip cia per jega dabar ta jo smakriuka zemyn tempsu, bet uztat iskart pasitaisydavo apziojimas ir visi skausmai kaip niekur lauk 😀
Taip pat is patirties ziauriai padejo Medela purelan tepaliukas (jo nuplait pries zindant nereikia) ir tikrai iskart atrodo speneli gydo, man ant sirdies iskart net geriau budavo jo uzsitepus 😀
chiko.time parašė:
As atsimenu turejau Avent antspenius, bet gal viena ar du kartus panaudojau, kai labai spenelius skaudejo, bet siaip labai nemalonus jie man buvo 🫠
apie tepaliukus, medela purelan labai lipnus man buvo, negalejau pakesti. daug labiau prilipo multi-mam.
kaip ir medela sugertukai krutinei- stori,kazkokie erzinantys. patiko avent plonyciai, nesimato per rubus.
asetija parašė:
apie tepaliukus, medela purelan labai lipnus man buvo, negalejau pakesti. daug labiau prilipo multi-mam.
Aha medela purelan toks lipnus tikrai, bet va asmeniskai poveikis geresnis buvo nei Multimam. Bet cia jau taip individualu, kas tinka vienam, netinka kitam ir tenka viska is eiles bandyt
Liepa93 parašė:
Sveikos. Noriu trumpai pasisakyti žindymo tema. Nieko nenoriu nei įkalbinėti nei įžeisti. Galbūt kažkurią įkvėpsiu, ypač pirmą vaikutį gimdančią. Liūdnai skamba kom…
Labai aciu uz tokia drasia zinute ir savo nuomone. Labai jums pritariu, apie zindymo nauda info apstu. Tikrai nebutina ten iki 4m ar ten 2 m zindyt. Kaip sakant bent jau pabandyt, net jei tai butu ir keli menesiai arba tie aukso vertes 6 menesiai jau labai didele nauda tiek mamai tiek vaikiukui 🥰
Savo pirmagimi zindziau iki metuku laiko ir labai tikiuos sikart bus panasiai su antru. O ir dirbt ar kazkur istrukti pavyko nusitraukus piena arba iskirtiniais atvejais palikdavau paruosta misinuka ir kuo puikiausiai issisukdavom.
Buvau ir zindymo skraiste nusipirkus, labai gerai viesumoj pasiteisindavo ir lauke pvz nuo vejuko.
Yra daug daug ivairiu iseiciu ir sprendimu kaip ta zindyma pasilengvint ir tureti siuolaikinei mamai ta balansa...
Morgan01 parašė:
Labas vakaras, gal kuri susidūrėte. Smarkiai patino viena makšties pusė, atrodo gumbuota kažkokia.. daktarė sako normalų, nes jau viską spaudžia. Nu bet man vis tie…
Sveikute man tas pats yra, laukiu vasario 6d irgi klausiuos kas cia ir ar taip turi but.
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai