2023.07.19 13:01 (prieš 3 m.)
mrs.R parašė:
Laba, man panasiai tokiu metu irgi buvo kelias dienas po wc vis rasdavau tamsiai rudu isskyru, paskui vienu metu pasirode lyg biski su krauju. Skausmai buvo irgi ka…
Aciu uz linkejimus ❤️❤️
Patemplioji mam 3, 4 dienas, vakar ryte ant toletinio lyg ir isvydau sviezia raudona krauja, nuejau miegot, dirbu naktim, na ir atsibudus biski pamaude, tepe, o vakare apie 18 val. prasidejo kraujavimas kaip per menesines, gal net stipriau. Kai tik nueidavau i toleta krito tikrai kaskas is manes , zinot, tas plium garsas i vandeni, bijojau net ziuret kas. Bandziau susiorgsnizuot pagalba, gyvenu uk ir tuom turbut viskas pasakyta. I priimaji nevaziuot nes maziau nei 12 sav nestumas, nebent nebepaeiciau, suktusi galva, na o man realiai net nlb skaudejo. Gyvenu mazam miesteli vienintele emergency walk in servisas dirba iki 17 val lyg, zodziu ten nebespeju. Nakti i darba nejau, pavyko susitart gauti atostogas. Vis kraujuoju, paverkiu, bandau jau susigyvent su persileidimu. Ryte kraujo tik lasas ant paketo, miegojau puikiai. 8 ryto jau stoviu emergency pati pirma eilej, na ir visa patikra buvo tik pasnekesys ir padare nestumo testa, kurio atsakymas pozityvus. Sako geros naujienos nepersileidai, turbut kraujuoji nuo progesterono. Progesterona man paskyre kai buvau lietuvoj pas privacia, nes vystimasis atsilieka savaite ir dar plius mano amzius 38m. Progesterona geriu nuo 6+2 sav, siandien man 8+3sav. Dar gyd dave pastaba kad uk tokiam anktyvam nestume progesterono nieks neskiria, o ypac per pirma nestuma(man pirmas) paklausus ar nutraukt, mirktelejo, sako gerk toliau. Tai ar cia normalu pagal nestumo testa vadovautis persileidau ar ne? Skano nieks nedaro. Pareidama nusipirkau dar 4 nestumo testus, skausmo nera, truputi vienam sone maudzia, krauja aptinku jau tik ant toletinio popieriaus. Ar yra mergaiciu kas po persileidimo daresi nestumo testus, nejaugi jis is kart buna neigiamas?