sirdute37 parašė:
6 sav buvau pas gine ,gavau atleidima nuo darbo iki pat gimdymo. Tai teko is karto paduoti nedarbinguma. O pries tai 6 sav buvau bilioteni 🫢
6sav.? Kažkas negerai buvo, kad taip anksti išleido?
sirdute37 parašė:
6 sav buvau pas gine ,gavau atleidima nuo darbo iki pat gimdymo. Tai teko is karto paduoti nedarbinguma. O pries tai 6 sav buvau bilioteni 🫢
purk268 parašė:
As daktarui pasakiau, kad nestumas pirmas ir lauktas 20 metu, tiksliau po IVF ir turiu 2 fizinius darbus, ir bijau , kad per darba kas neatsitiktu zirniukui. Ir be jokiu diskusiju jis dave atleidima iki pat gimdymo. Beto man 40m ir visa puokste letiniu ligu. Tai stesas man visai nereikalingas
Angryfox parašė:
Taip. Man šiek tiek šviesiai rudai patepė, nuėjau pasitikrint ir rado.
Nes aš vartoju vaistus ir vienus nutraukti turiu jeigu rastų hematoma. Nuėjusi pas ginekologę ir paklausus ar nemato hematomos, tai pasakė, kad jeigu nekraujuoji, tai nėra. Antra kartą perklausus pasakė, kad nėra. Tai taip suabejojau ar tikrai ji viską pamatė.
Stirna221 parašė:
Nes aš vartoju vaistus ir vienus nutraukti turiu jeigu rastų hematoma. Nuėjusi pas ginekologę ir paklausus ar nemato hematomos, tai pasakė, kad jeigu nekraujuoji, t…
Man kai tepliojo aš nuėjau pas savo daktarę ir ji nerado jos. Sakė nežinau kodėl tau teplioja. Tada kitą dieną vistiek tepliojo ir nuvažiavau privačiai, iškart rado, sako jau valosi. Klausiau kaip galėjo kita nematyt, sako būna dėl aparatūros nemato ir pan... Tada grįžau pas savo jau su nuotrauka, kad yra hematoma, tai ji dar kartą žiūrėjo ir sako, aha tikrai yra. Tai va. Visaip čia būna, bet jeigu jūs nejaučiat jokių skausmų ir neteplioja, tai gal ir nieko nėra 🙂
sirdute37 parašė:
As daktarui pasakiau, kad nestumas pirmas ir lauktas 20 metu, tiksliau po IVF ir turiu 2 fizinius darbus, ir bijau , kad per darba kas neatsitiktu zirniukui. Ir be…
Bet jums tiesiog pratęsinės nedarbingumą kaip suprantu? Ar čia kažkoks kitoks atleidimas nuo darbo? 🤔
Angryfox parašė:
Bet jums tiesiog pratęsinės nedarbingumą kaip suprantu? Ar čia kažkoks kitoks atleidimas nuo darbo? 🤔
Nieko nepratesines, atleidimas iki gimdymo, ( yra specialus atestas , kuri istraso tik gine )ir salia parasyta kada tureciau iseiti motinystes atotostogu.
As De gyvenu, kaip Lt yra nezinau.
sirdute37 parašė:
Nieko nepratesines, atleidimas iki gimdymo, ( yra specialus atestas , kuri istraso tik gine )ir salia parasyta kada tureciau iseiti motinystes atotostogu.
Aaa, viskas aišku
ne, pas mus tokių dalykų nėra, yra nedarbingumas, kurį vis pratęsia ir tiek 🙂
Angryfox parašė:
Aaa, viskas aiškune, pas mus tokių dalykų nėra, yra nedarbingumas, kurį vis pratęsia ir tiek 🙂
Turbut , kad kiekvienoi sali kitaip☺️ As kai pristaciau ta atesta y darba tai pasakake, kai nuspresiu kiek laiko busiu motinystes atostogose jiems pranesti. Ir viskas , daugiau jokiu klausimu darbdaviui nekilo.
Angryfox parašė:
Čia kiekvienai skirtingai. Man kai buvo persileidimas, tai po pietų pasirodė išskyros, nulėkiau pas gydytoją, sako viskas ok, bet gresiantis. Naktį skausmai dideli …
Dariausi tyrimą 42,30 buvo. Vaistinėj prašiau nepardavė atseit netinkama dozė gali dar labiau pakenkt. Tai bandysiu pirmadieni pas gine prašytis gal parašys receptą
Angryfox parašė:
Man kai tepliojo aš nuėjau pas savo daktarę ir ji nerado jos. Sakė nežinau kodėl tau teplioja. Tada kitą dieną vistiek tepliojo ir nuvažiavau privačiai, iškart rado…
O kelintoje svaitėje pradėjo teplioti?
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai