Zanuliok parašė:
www.savitri.lt/lt/tvarkarastis
siaip siandien pirma karta, nes antradieni nebuvo mokytojos, o vasara nebuvo uzsiemimu![]()
ir kaip, ar patiko?
Zanuliok parašė:
www.savitri.lt/lt/tvarkarastis
siaip siandien pirma karta, nes antradieni nebuvo mokytojos, o vasara nebuvo uzsiemimu![]()
ir kaip, ar patiko?
agni751 parašė:
merginos, o kaip jums su judesiukais?daug ju jauciate? man atrodo, kad pas mane ju apmazejo dienos eigoj. Be to, del mazo vandenu kiekio, skaiciuoju juos 2 kartus dienoje, po valgio. Tuomet sutuksi mazylis kaip priklauso, taciau gulint ant nugaros, o ne ant kairiojo sono kaip rekomenduojama.
![]()
man juda jis gerai
spardosi
turi savo grafika ir beveik visada tuo pat metu bumpsi man
bet siandien kazkaip skaudziai. turbut bus kazkoki nerva uzspaudes, nes sona desini labai skauda
o jis judrus kaip beveik kasdien
Labas, pilvociukes
linutesl- graziai atrodai vyru apsupty
maciau, mergaites, apie judesiukus diskutuojat. na, as juos viena diena daugiau, kita diena maziau jauciu...kiek teko skaityti, tai pas leliukus irgi buna ramybes ir budrumo fazes, todel, manau, neverta panikuoti, jei judesiuku truputeli maziau kartais jauciam
o kaip jums su miegu reikaliukai? as sianakt visa nakti tik snaudziau: miegoti normaliai nepavyksta
tai nugara, tai sona skaudedavo...
o dar ir leliukas super aktyvus naktim buna: i sonus taip spardo, kad, atrodo, kad pilvas banguoja...
theresa27 parašė:
jo, itariu,kad VGN-se isgirsim,kokius mes dar ir balso tembrus turime,altus,sporanus ar mecosopranus :):):)smagu !
o kas nors Antakalny ruosiasi gimdyt?
linutesl parašė:
labai grazu - tiek tavo pilvelis, tiek seimyna
svini parašė:
gerai pasisnekėjo vyručiai![]()
![]()
![]()
o merginos norėjau pasiklausti ar kuriai negrižo pykinimas, nes kaip bloga buna nesuprantu iki vėmimo netnieko nesinori daryt ner visai jėgu , jaučiuosi kaip per pirmą trimestrą
man ir pasirodes buvo tas pykinimas. ir dabar papykina kartais
siaip knygoj skaiciau, kad trecia timestra gali grizti pirmo trimestro bedos
vaitkuviene parašė:
as irgi gavau kvietima pasiskiepyti nuo gripo,ir daktare tvirtino kad tikrai nieko mazyliui nenutiks,bet ar tas skiepas pades tapti atsparesniai,neaisku,nes viena pazystama skiepijosi ir kaip sirgo taip sirgo,taip kad nezinau ka daryti,nors baisu nes arteja ziemos sezonas o ir maitinti leliu reikes,tai nesinoretu guleti lovoje su temperatura,reikia save saugoti ir tiek manau neplikineti ir vengti viesu vietu,gerti vitaminus
Neturiu nieko pries skiepus, bet mano sunus labai jautrus ir greitai sergantis, tad du kartus, gydytojams patarus, skiepijau ji nuo gripo. Abu tuos kartus sunus sirgo gripu ir dar su ivairiom komplikacijom, nuo tada jokiu skiepu nei nuo gripu nei nuo roto virusu ardar kazko. Galbut tai buvo tik sutapimas, bet daugiau rizikuoti nebenoriu. Nenoriu ir kitus atkalbeti nuo skiepu, tik pasakau kaip nutiko man, tad pries skiepijantis nestumo metu, siulau tikrai pagalvoti...
Dėl gripo, ir man dabar klausimėlis iškilo - ar galima skiepytis, tai poliklinikoj sakė tartis su gydytoja (reikės pirmadienį tai ir padaryti). Mes su šeima jau kelerius metus VISI skiepyjamės ir ...tfu tfu tfu... nesergam. Na taip, gal kažkokia slogelė užeina, silpnumas ar kiek temp. pakyla dienai ar dviem, bet tik tiek.. vėlgi - nežinau, ar tai sutapimas ar ne, bet skiepyjamės ir esam sveiki... nors pritariu, kalbų kalbelių apie juos visokiausių, niekieno nei agituoju nei atgrasau, tiesiog pasidalinu sava patirtimi. Jeigu gydytoja pasakys, kad nieko tokio, kad skiepai leliukui neturės įtakos, tikrai ir šį rudenį skiepysiuos... nesinorėtų gi sergančiai paskui prie leliuko eit ir t.t.
nataliux84 parašė:
sveikos mergickos, ziuriu kalbat apie judesiukus, mane tai jau i asaras nuo vakar judesiai varo, nes bebijau giliau ikvepti, tai taip spardosi skaudziai, kad net kats nuo kartona kaip suprantu leliukas jau turetu but isitaises zemyn galva, bet kad as tuos spyrius visur jauciu, atrodo ka islips tuoj jis man, tai negi jis pas mane dar vartaliojasi....
![]()
Sweikutes! na mano kartais, labai skaudziai lelyte spardosi. Siandien ryte sone taip kazka uzspaude, kad vyras padejo ant kito sono apsiversti-pati is skausmo pasijudinti negalejau... O tik apsiverciau, ji siek tiek pakrutejo ir irgi i kita sona pasislinko ir praejo visi mano skausmai. Ir man atrodo, kad ji pas mane pilve dar apsivercia po kelis kartus i diena. Nes zagsejima jauciu, tai pilvo apacioje, tai virsuje, tai sone. Ir pilvukas tai i viena puse, tai i kita pasislenka
Sveikos nestukes,
As ruosiuosi Antakalni gimdyt. Teko ten pagulet kelias dienas ir ka as zinau....kaip ir visur man rodos konvejeris ir tiek. Su kazkuo tartis ir moket simtais nesiruosiu. Kazko blogo specialiai gyd.nedarys, vietoje bus matyt pagal situacija kas kaip.
O del judesiuku tai po kol kas neskaiciuoju as ju, aktyvus tikrai
pas mane, net nakti tenka atsikelt nuo pasispardymu.
Tai va miegas ne koks visai. Dar pagulejus- pamiegojus5-6val.taip pradeda skaudet klubu sanarius, kad reikia pasijudint- pavaiksciot ar pan. Praeina pasivaiksciojus.
Del tyrimu tai visi nemokami iki siol buvo, ne lito nemokejau(lankausi paprastoje polikl.Vilniuje). Daro visus tyrimus cia minetus. Tik dabar tikejausi, kad teks dazniau pas ginek.lankytis- ne velnio!!! Buvau 08.09po to sako ateik apie 09.20-09.25pas akusere ir tik spalio apie viduri pas ginek. Blyn, zino, kad gimda man spazmuoja daznokai ir svilpt nesiruosia ziuret kaip gimda gal atsidarineja ir t.t. Pasimatymas su leliuku 09.29d. ziures ar padidejes jis ne pagal norma ir tadu spres ar anksciau daryt cezari ar iki galo bandyt nesiot. Cia del to, kad pripazino gestacini diabeta, nors dabar kiek matuoju niekada nevirsijo normos(nuo09.29matuoju)tai neaisku kaip ten kas bus.
O dar toks kvailas klausimelis- pamastymas del vaikucio aprengimo. As mastau pirmiausia det sliauztinukus po to jei saltas oras nei tai megstuka, kelnytes, o jus cia kalbejot, kad pirmiausia bodinuka po to sliauztinukus, pasimeciau kaip reikia renkt vaikuti
Tiesa pasakius dar nelabai ka turiu susipirkus, o visos kurios pasiruoset net tasytes i ligonine saunuoles
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai