Vik Tori Ja parašė:
as sita buvau nuziurejus kai zvalgiausi.. na o ciuzinuka is kokios medziagos pirksit?![]()
Dar nzn, bet irgi is gariunu
ten jeigu ne klystu 50lt kainuoja
kokosini ar grikini.
Vik Tori Ja parašė:
as sita buvau nuziurejus kai zvalgiausi.. na o ciuzinuka is kokios medziagos pirksit?![]()
Dar nzn, bet irgi is gariunu
ten jeigu ne klystu 50lt kainuoja
kokosini ar grikini.
Vik Tori Ja parašė:
aha, ir as toki pat mastauyra ir po 500lt ciuzinukai bet jau kazkaip man atrodo nesamone toki pirkti
nu tai reikes prasilekt po gariunus, gal ka gero uzmatysim
![]()
Ten viskas vienoj vietoj tik reikia akys atsimerkti placiau, nes as atejau ziureti vezimelio, paziurejau ir sakau vyrui einam lovytes ziureti,stovim kai du oziai kur jos galetu buti,apejom turgu grizom prie vezimuku paklausem apie lovytes tai radom plius dar visokiu daikteliu
D
lialia88 parašė:
O dabar vilniuje gimdysi? Zinok jeigu VGN,tai bus silta nebijok, kiek maniskiu ten gimde tai sake ziauriai silta. Ir as pati tuom isitikinau![]()
gaila bet as ne is vln
as svarstau gimdyti klaipedoje arba siluteje.. dar vis suku galva
lialia88 parašė:
O as tai su mielu noru i lenkija nuvaryciau, tik neturim su kuomNes viskas kas gariunuose yra is lenkijos ,o ten dar pigiau
![]()
i lenkija reik zinot kur vaziuot,nes ten tai man gilus miskas,kazkada buvom tai vos nepasiklydom
irmaa89. parašė:
mamukaicia toks klausimukas ne i tema, bet kaip jums su myliukais?
![]()
ner noro myliukui,kartais uzeina,bet retai...kencia vyras biski
Tigriuska parašė:
i lenkija reik zinot kur vaziuot,nes ten tai man gilus miskas,kazkada buvom tai vos nepasiklydom![]()
tik jau ne i lenkija
kas ten per miskas teko vaziuoti per ja tai aciu nenoreciau kartot
18 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai